Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Srijeda na Pula Film Festivalu: Zagrebačke priče vol. 2, Izgubljeni princ i repriza Koriolana

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 25.07.2012. / Autor: Moj Film Srijeda na Pula Film Festivalu: Zagrebačke priče vol. 2, Izgubljeni princ i repriza Koriolana

U sklopu nacionalnog programa Pula Film Festivala, danas u Areni možete pogledati omnibus Zagrebačke priče vol.2 i Larin izbor: Izgubljeni princ (izvan konkurencije), a u kinu Valli vas očekuje repriza Koriolana Ralpha Fiennesa.

Zagrebačke priče vol.2

Nakon uspjeha omnibusa Zagrebačke priče, Propeler Film je raspisao javni natječaj za novi omnibus: Zagrebačke priče vol. 2. Na natječaj je pristiglo 142 scenarija od kojih je za realizaciju izabrano njih šest. Šest vrlo različitih filmaša nudi zanimljive priče o ljubavi i obitelji u današnjem Zagrebu.

Zagrebačke priče vol.2 pogledajte večeras u 21:30 u Areni

Larin izbor: Izgubljeni princ

U priči filma Larin izbor: Izgubljeni princ koju je osmislila scenaristica Jelena Popović Volarić u životima Lare i Jakova događa se nov obrat i oni postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Film je producirao Mediapro audio vizual, producenti su Jelena Popović Volarić i Milo Grisogono, a u glavnim ulogama nastupaju Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Jagoda Kumrić, David Šikić i Stefan Kapičić. Direktor fotografije je Mišo Orebić, montažer Sven Pavlinić, scenograf Danijel Završki a kostimograf Robert Sever. Film Larin izbor: Izgubljeni princ, do sada je u hrvatskim kinama pogledalo 54 070 gledatelja, a zanimanje za film i dalje je veliko.

Larin izbor: Izgubljeni princ - Trailer

Zbog velikog interesa pulske publike, hrvatski film izvan konkurencije Larin izbor: Izgubljeni princ redatelja Tomislava Rukavine, koji je trebao biti prikazan u Kinu Valli u četvrtak, 26. srpnja u 21,30, premješten je u Arenu u srijedu, 25. srpnja u 23,30.

Reprize u Valli-ju

Ako ste propustili gostovanje Ralpha Fiennesa na Festivalu igranog filma u Puli i filmsku projekciju filma Koriolan (Coriolanus), ne brinite. Film će biti prikazan u Kinu Valli u dva termina: večeras u 21:30, te u četvrtak, 26. srpnja u 21:30.

Koriolan: Trailer

Riječ je o ratnoj drami snimljenoj prema literarnom predlošku Williama Shakespearea. Rimski vojskovođa Koriolan protivnik je demokratskih reformi, a njegovi ekstremistički stavovi izazivaju pobune gladnog naroda...

Preuzmite raspored projekcija 59. Pula Film Festivala u .pdf formatu

festival pula film festival pff zagrebačke priče Koriolan Larin izbor Larin izbor Izgubljeni princ izgubljeni princ


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?