Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Larin izbor: Izgubljeni princ pogledalo 50.000 gledatelja

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 21.07.2012. / Autor: Moj Film Larin izbor: Izgubljeni princ pogledalo 50.000 gledatelja

Zaključno sa srijedom, 18. srpnja film Larin izbor: Izgubljeni princ u domaćim je kinima pogledalo 49.463 gledatelja što je značilo da se u četvrtak može proslaviti 50-tisućiti gledatelj! Taj se jubilarni gledatelj i pojavio u kinu Cineplexx Split, a riječ je o Dolores Mjehović iz Sutivana na otoku Braču koja je došla pogledati film sa svoja dva mala sina!

Sretnu dobitnicu i jubilarnu gledateljicu ovog velikog kino hita na blagajnama Cineplexxa dočekalo je nemalo iznenađenje. Naime, glavna glumica filma i televizijske serije, Doris Pinčić, čestitala je gledateljici Dolores te joj u ime Media Pro Entertainmenta, Nove TV, Continental filma i kina Cineplexx uručila posebne nagrade: poklon bon u vrijednosti od 500,00 kn koji je osigurao distributer filma Continental film te Movie Bonus karticu Cineplexxa sa 450,00 kn!

Larin izbor: Izgubljeni princ - trailer

Film Larin izbor: Izgubljeni princ jedan je od najvećih kino hitova ove godine, a svakako jedan od najvećih domaćih filmova ovoga stoljeća! Izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije je finale emitirano na Novoj TV 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavila su dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove, nikad prije viđene likove donosi upravo film.

Film Larin izbor: Izgubljeni princ režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

continental film cineplexx Filip Juričić Larin izbor Miraj Grbić Doris Pinčić Ivan Herceg Stefan Kapičić Jagoda Kumrić Dino Rogić izgubljeni princ David Šikić Špiro Guberina Filip Radoš


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?