Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Ralph Fiennes u Puli: "To je bio najbolji mogući ambijent za projekciju Koriolana"

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 23.07.2012. / Autor: Moj Film Ralph Fiennes u Puli: "To je bio najbolji mogući ambijent za projekciju Koriolana"

Gostovanje Ralpha Fiennesa na Festivalu igranog filma u Puli završilo je kako i priliči filmskom gostu: filmskom projekcijom. Koriolan (Coriolanus), dvosatna ratna drama snimljena na osnovu literarnog predloška Williama Shakespearea, prikazana je u Areni u kasan sat, s vjetrom koji je nemilosrdno puhao i prašinom koja je hrlila iz Arene u nebo.

Riječima redatelja i glumca Ralpha Fiennesa: to je bio najbolji mogući ambijent za projekciju beskompromisnog Koriolana. Fiennes je ostao u Areni do samog kraja u društvu svog Koriolana i onih najvjernijih gledatelja, koje ni vjetar nije pokolebao.

Koriolan: Trailer

Film Koriolan Ralpha Fiennesa bit će prikazan u Kinu Valli u dva termina: osim u najavljenom terminu u srijedu, 25. srpnja u 21,30, bit će prikazan i u četvrtak, 26. srpnja u 21,30.

"Djeca jeseni" bez premijere u Puli

Hrvatski film izvan konkurencije Larin izbor: Izgubljeni princ redatelja Tomislava Rukavine, koji je trebao biti prikazan u Kinu Valli u četvrtak, 26. srpnja u 21,30, premješten je u Arenu u srijedu, 25. srpnja u 23,30. Taj je termin u Areni ostao upražnjen jer film Djeca jeseni nije dovršen zbog financijskih problema producenta.

U priči filma Larin izbor: Izgubljeni princ, koju je osmislila scenaristica Jelena Popović Volarić , u životima Lare i Jakova događa se nov obrat i oni postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote.

Izgubljeni princ: Trailer

Film je producirao Mediapro audio vizual, producenti su Jelena Popović Volarić i Milo Grisogono, a u glavnim ulogama nastupaju Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Jagoda Kumrić, David Šikić i Stefan Kapičić. Direktor fotografije je Mišo Orebić, montažer Sven Pavlinić, scenograf Danijel Završki, a kostimograf Robert Sever.

Film Larin izbor: Izgubljeni princ, do sada je u hrvatskim kinama pogledalo 54 070 gledatelja, a zanimanje za film i dalje je veliko.

Ponedjeljak na Pula Film Festivalu

U 21:30 u Areni večeras možete pogledati film "Noćni brodovi", igrani prvijenac nekadašnjeg televizijskog novinara i voditelja, Igora Mirkovića. Stotinu je priča o prvoj ljubavi, ovo je priča o zadnjoj. O romansi koju nitko nije očekivao, i nikada se ne bi dogodila, da Helena i Jakov nisu skočili preko ograde balkona i kao sedamdesetogodišnji tinejdžeri pobjegli u noć.

Noćni brodovi: Trailer

Nakon Noćnih brodova, u 23:30 u Areni možete pogledati "Paradu" Srđana Dragojevića. Riječ je o filmu koji na tragi-komičan način priča priču o konstantnoj bitci između dva svijeta u današnjem društvu, podijeljenom između tradicionalističke, homofobne većine i liberalne manjine. Priča prati dvoje potpuno različitih ljudi, mafijaša, ratnog heroja i vlasnika privatne kompanije i gay aktivista.

Parada: Trailer

Preuzmite raspored projekcija 59. Pula Film Festivala u .pdf formatu

festival Ralph Fiennes pula film festival pff nacionalni program Coriolanus Larin izbor Noćni brodovi


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?