Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Završio 65. Pulski filmski festival: Umjetnici oduševljeni jubilejom, publika potvrdila vjernost!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 23.07.2018. / Autor: Moj Film Završio 65. Pulski filmski festival: Umjetnici oduševljeni jubilejom, publika potvrdila vjernost!

Od 9. do 22. srpnja održao se 65. Pulski filmski festival na kojemu je prikazano više od 200 projekcija na 17 lokacija, otvoreno je 5 izložbi i održano 9 glazbenih večeri, šezdesetak polaznika pohađalo je 3 radionice za djecu i mlade, predstavljene su 3 knjige i akreditiralo čak 200 medijskih predstavnika.

Dodjela Zlatnih arena održala se 22. srpnja, a od 17 filmova u konkurenciji (10 u Hrvatskom i 7 u programu manjinskih koprodukcija) grand prix je osvojio film Mali redatelja Antonija Nuića, dok je publika najboljim ocijenila film Comic sans redatelja Nevija Marasovića.

Posljednje dvije večeri održan je program PoPularne Pule sa hitovima Mamma Mia 2 i Hotel Transilvanija 3: praznici počinju, na kojima je prisustvovalo više od 12.000 gledatelja.

Tradicionalni program na Kaštelu, svojevrsni pozdrav filmskom ljetu, održat će se od 4. do 10. kolovoza na Kaštelu s programom P.S. Pula. Program se sastoji od 14 izvrsnih, kritički visoko ocijenjenih naslova iz programa Europolis-Meridijani.

Nagrade 65. Pulskog filmskog festivala

nagrade pula film festival pff filmski festival


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?