Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Zašto držati talent u mraku?

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 02.04.2014. / Autor: Moj Film Zašto držati talent u mraku?

Snimio si svoj HAPPY? Prijavi ga u Karlovac!

Gotovo da nema djeteta, mame, tate, bake ili djeda koji nisu upoznati s nedavnom inicijativom Happy koja je ujedinila svijet i još jednom pokazala kako se sreća nalazi u malim stvarima. Tako je na Međunarodni dan sreće medije prepravio ples na hit Pharrella Williamsa s ulica Londona, Berlina, Sydneya, ali i Splita i Dubrovnika te ostalih svjetskih metropola. Bilo je tu neobičnih spojeva tradicije i modernog načina življenja, veselili su mali i veliki, a videi su u najmanju ruku odražavali strastvenu ljubav prema plesu, smijehu te na kraju životu.

Kako vaš talenat ne bi ostao u mraku 19. Filmska revija mladeži i 7. Four River Film Festival pozivaju vas da svoj Happy video prijavite na ovogodišnje izdanje najžuće filmske manifestacije. Naime, osim što ove godine Revija i Festival traju jedan dan više nego prijašnjih godina, organizatori su odlučili uvesti i petu kategoriju u kojoj se možete natjecati sa svojim filmskim uracima. Tako su ovog puta mjesto odlučili ustupiti plesnom filmu što je idealna prilika upravo za vas - tvorce Happy videa.

Većinu posla ste već napravili, sada slijedi još samo formalni dio koji uključuje prijavu filma.

Uvjete prijave možete pronaći ovdje. Naravno, izuzev plesnih filmova, kao i inače primaju se prijave za četiri uobičajene kategorije - igrani, dokumentarni, animirani film, i slobodni stil.

Rok za prijavu vaših ostvarenja na Reviju i Festival je 15. travnja, a ove godine sve se odvija putem online prijavnice.

Nemojte držati svoj talent u mraku! Vidimo se u Karlovcu od 17. do 21. lipnja!

natječaj filmska revija mladeži four river film festival prijava happy


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?