Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Započela online prodaja ulaznica 66. Pule!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 17.06.2019. / Autor: Moj Film Započela online prodaja ulaznica 66. Pule!

Zbog velikog interesa publike ove su godine ulaznice za Pulski filmski festival dostupne već od 14. lipnja. Na mrežnoj stranici pulafilmfestival.hr ljubitelji filma mogu osigurati svoje ulaznice za omiljene filmove u Areni, a ovogodišnja novina je da će se u drugom terminu prikazivati filmovi iz Popularnog programa. Cijena za pojedinačnu večer iznosi 25,00 kn, dok komplet ulaznica za svih devet festivalskih dana iznosi 165,00 kn. Svi filmski programi na drugim lokacijama imaju slobodan ulaz.

Hrvatski program u Areni uključuje filmove General (A. Vrdoljak), Koja je ovo država (V. Brešan), Sam samcat (B. Jelčić), Posljednji Srbin u Hrvatskoj (P. Ličina), F20 (A. A. Ostojić), Dopunska nastava (I. G. Vitez), Dnevnik Diane Budisavljević (D. Budisavljević), Moj dida je pao s Marsa (D. Žarković , M. A. Škop). U popularnom programu prikazati će se Vjeran čovjek (L. Garrel), Tuga i slava (P. Almodóvar), Bijela vrana (R. Fiennes), Posljedice (J. Kent), Tolkien (D. Karukoski) i Kralj lavova (J. Favreau).

Svečana dodjela nagrada održati će se 20. srpnja nakon koje će se prikazati projekcija koncerta OLIVERovih 70.

Svi filmovi su podnaslovljeni, dok je Kralj lavova sinkroniziran na hrvatski jezik i prikazati će se s engleskim podnaslovima. Također, svi filmovi koji nisu s engleskog govornog područja imaju engleske podnaslove.

Prodajna mjesta bit će otvorena ispred Arene za vrijeme trajanja festivala prije početka projekcije, a tjedan dana prije i na info punktu na Giardinima gdje će ujedno biti dostupne propusnice za studente, umirovljenike i višečlane obitelji.

www.pulafilmfestival.hr

ulaznice pula film festival pff


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?