Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Volontiraj na 61. Puli

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 21.05.2014. / Autor: Moj Film Volontiraj na 61. Puli

Pulski filmski festival poziva sve zainteresirane mlade, starije od 18 godina, da se prijave za volontiranje i pridruže entuzijastičnoj ekipi u realizaciji najvećeg i najposjećenijeg hrvatskog filmskog festivala. Volonteri se traže za period od 12. do 26. srpnja 2014. godine za rad na svim pulskim festivalskim lokacijama i odjelima, a prijave su otvorene do 20. lipnja 2014. godine.

Već četvrtu godinu zaredom volonteri čine dio festivalskog ozračja i neizostavna su mlada snaga koja unosi obilje vedrine tijekom dvotjednih filmskih projekcija i ostalih popratnih programa. I ove godine Festival poziva sve odgovorne, društvene, energične i fleksibilne osobe, starije od 18 godina, koje žele steći praksu rada u filmskoj umjetnosti da se prijave za volontiranje na 61. festivalu. Budući volonteri bit će raspoređeni na svim festivalskim lokacijama odnosno po različitim odjelima. Osim stjecanja vrijednog iskustva u organizaciji Festivala, nudi im se mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, službene majice, topli obroci, preporuka za daljnje angažmane na budućim festivalima te potvrda o volontiranju.

Svi zainteresirani ujedno se i pozivaju na otvoreni informativni dan pod nazivom Volontiranje na Pulskom filmskom festivalu i u Kinu Valli, koji će se održati 23. svibnja od 18 do 21 sat u Kinu Valli. Na informativnom danu posjetitelji će moći dobiti sve relevantne informacije vezane za volontiranje na Festivalu. Ovim činom ustanova Pula Film Festival podržava manifestaciju Hrvatska volontira.

Prijave za volontiranje traju do 20. lipnja 2014. godine, a više informacija o radu volonterske službe na Festivalu, prijavnicu i pravilnik potražite na www.pulafilmfestival.hr

hrvatski film festival pula film festival volontiranje volonteri


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?