Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Volontiraj na 59. festivalu igranog filma u Puli

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 06.06.2012. / Izvor: Pula Film Festival Volontiraj na 59. festivalu igranog filma u Puli

Festival igranog filma u Puli upućuje poziv svim zainteresiranima za volontiranje na ovogodišnjem 59. festivalu. Drugu godinu za redom pruža se prilika mladima, starijim od 18. godina, da volontiraju na filmskom festivalu. Volonteri će biti angažirani u razdoblju od 14. do 28. srpnja 2012. godine. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 22. lipnja 2012 godine.

Budući volonteri imat će prilike volontirati na svim festivalskim lokacijama te u različitim odjelima: uredu za goste, press centru, odjelu marketinga, odjelu tehnike, odjelu produkcije i odjelu zabavno-glazbenog programa. Osim stjecanja vrijednog iskustva u organizaciji filmskog festivala, volonterima se nudi i mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, mogućnost sklapanja novih poznanstava te preporuka za daljnje angažmane na budućim festivalima. Svim volonterima će biti osiguran jedan dnevni topli obrok. Čak četvero prošlogodišnjih volontera na temelju svojeg iskazanog truda dobilo je ove godine priliku raditi na Festivalu.

Volonteri 58. PFF-a
Volonteri 58. PFF-a

Producentica Festivala igranog filma Tanja Miličić izjavila je:

Volonteri su bili posebno zadovoljstvo prošlogodišnjeg Festivala i jako nas raduje što ponovo možemo mladim ljudima omogućiti da steknu dodatna znanja i vještine, ali i kroz volontiranje razviju ljubav prema filmskoj umjetnosti.

Više informacija o radu volonterske službe, prijavnica i pravilnik mogu se pronaći na www.pulafilmfestival.hr. Pozivaju se svi zainteresirani da popune prijavnice te ih pošalju na mail natasa@pulafilmfestival.hr. Rok za prijave je 22. lipanj 2012. godine.

pula film festival pff pula natječaj volontiranje volonteri


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?