Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Raspisan 9. natječaj amaterskog filma "doFuraj svoj film!"

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 24.03.2012. / Autor: Moj Film Raspisan 9. natječaj amaterskog filma "doFuraj svoj film!"

"doFuraj svoj film!" - natječaj je kratkog amaterskog filma koja se devetu godinu zaredom odvija kao jedan od popratnih programa Festivala igranog filma u Puli. Natječaj je otvoren do 1. lipnja 2012. godine, a prijavljeni filmovi bit će prikazani u sklopu 59. festivala igranog filma u Puli koji se održava od 14. do 28. srpnja 2012. god.

Na natječaj se mogu prijaviti autori s uratkom u trajanju do 1 minute u .avi video formatu. Film može i ne mora biti montiran, a jedan autor može sudjelovati s najviše dva filmska uratka.

Filmovi uvršteni u natjecateljski program natječu se u sljedećim kategorijama:

  • najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija (odluku donosi žiri sastavljen od strane organizatora),
  • najbolji film po glasovima publike (odluku donose posjetitelji online glasovanjem na www.max.tportal.hr od 15. lipnja do 1. srpnja).

Vrlo vrijednu nagradu za najbolji film po odluci stručnog žirija, koju T-com dodjeljuje kao partner Festivala, uručiti će se na Svečanoj dodjeli nagrada u Areni, 28. srpnja. Pobjedniku i njegovoj pratnji osigurati će se besplatan smještaj u Puli od 26. do 29. srpnja.

Svetlana Barać, voditeljica programa „doFuraj svoj film“ navodi: „Revijom kratkog amaterskog filma nastoji se potaknuti zainteresiranost za filmsku umjetnost, s naglaskom na samoj ideji i jedinstvenosti samog autora, odnosno akciji ili motivaciji koja pokreće autora, a ne na tehnici ili kvaliteti sredstava snimanja.“

Sve ostale potrebne informacije u svezi sudjelovanja nalaze se na internetskoj stranici www.pulafilmfestival.hr u dijelu popratnih programa.

pula film festival pff natječaj festival igranog filma u puli dofuraj svoj film amaterski film


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?