Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pulu čekaju brojni koncerti i besplatne ulaznice

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 30.06.2011. / Autor: Moj Film Pulu čekaju brojni koncerti i besplatne ulaznice

Ove će godine Festival igranog filma pored filmskog biti i glazbeno središte, barem u razdoblju od 9. do 23. srpnja, zaključeno je na današnjoj medijskoj konferenciji održanoj u pulskom Kinu Valli. Sanela Omanović, koordinatorica glazbenih programa Festivala, predstavila je raznolik glazbeni program koji će brojnošću i raznolikošću pokušati zadovoljiti glazbene apetite Puljana i pulskih gostiju.

U pretprogramu Festivala održati će se 4 koncerta; dok tijekom Nacionalnog programa čak 10. Uglavnom će se izvoditi u Zajednici Talijana – Circolu, izuzev 16. srpnja kada će se održati na Forumu i 23. srpnja kada će se održati na i u Circolu i na Forumu.

9. srpnja
svečano otvorenje
Belfast Food
S prizvucima irskog folka, dobrim  vibracijama i očaravajućom količinom energije,  zasigurno će uveseliti ljubitelje ove vrste glazbe
10. srpnja TutanKhamon Space Machine
Za sve željne neukrotivog cupkanja nogama i povremenog skakanja na uspješnice prvog i buduće uspješnice drugog albuma ovog sastava
11. srpnja Sick Swing Orchestra
Za večernje opuštanje uz prizvuk swinga, dixia, bluesa i tradicionalnih jazz standarda
12. srpnja Trio Kristijana Terzića & Tanja
Lagani i profinjeni prizvuk soul i virtuoznih jazz obrada
16. srpnja
svečano otvorenje Nacionalnog programa
Simfonijski orkestar mladih iz Strasbourga
Sedamdesetak članova ovog orkestra čine izvođači u dobi od 15 do 30 godina, a prezentirat će svoje inačice uspješnica filmske glazbe
17. srpnja Gabi Novak i Matija Dedić (20:00, Circolo)
E.N.I. (23:30)
18. srpnja Overflow
Koprivničko-varaždinski četverac
20. srpnja The Beatles Revival Band
Osnovan 1994. kao izraz divljenja i zaljubljenosti u glazbu neponovljive četvorke iz Liverpoola.
22. srpnja Cry Babies
Zagrebački rock bend koji se profilirao kao cover bend prepoznatljivog pristupa koji ga čini vrlo specifičnim – čvrsti vlastiti aranžmani bez obzira na glazbeni stil originalne pjesme.
23. srpnja Soulfingersi (Circolo)
Psihomodo Pop (ponoć, Forum)

Ulaznice za Arenu

Paket ulaznica kojim će se moći ući na sve projekcije stoji 120 kuna, a cijena pojedinačne ulaznice koja omogućuje gledanje dviju projekcija jest 15 kuna. Izuzetak su 19. i 23. srpanj kada će cijena ulaznica biti 30 kuna radi projekcija kino hitova (19. srpnja Harry Potter i darovi smrti 2, a 23. srpnja filmovi Auti 2 i Kapetan Amerika: prvi osvetnik).

Filmski programi izvan Arene potpuno besplatni

Svi filmski programi izvan Arene potpuno su besplatni, a s obzirom na činjenicu ograničenog broja mjesta na Kaštelu (600 sjedala) i u Kinu Valli (209 sjedala) pozivamo gledatelje da zauzmu svoja mjesta na vrijeme.

Ulaznice će se moći kupiti od 9. srpnja na Info punktu Festivala na Giardinima, od 16. srpnja ispred Arene, u Kompasovim poslovnicama u Zagrebu (Gajeva i Zrinjevac), Osijeku, Čakovcu i Splitu, izravno e-mailom prodaja@pulafilmfestival.hr (informacije i rezervacije) ili na www.pulafilmfestival.hr.

Djeca do 5 godina starosti imaju slobodan ulaz za sve filmske večeri u Areni, a ulaznica je ujedno i glasački listić za nagradu publike Zlatna vrata Pule za najbolji film prikazan u Nacionalnom programu (glavna sekcija i sekcija manjinskih koprodukcija) u Areni.

Pravo na iskaznice Prijatelj Festivala imaju srednjoškolci, studenti, umirovljenici te osobe s invaliditetom i njihova pratnja, a iskaznica će stajati 10 kuna za sve projekcije u Areni osim već navedenih datuma.

www.pulafilmfestival.hr

Irena Škorić pula film festival pff dalibor matanić havc koko i duhovi daniel kušan fleke Lea i Darija Branko Ivanda mrak nacionalni program 7 sex 7 Duh babe Ilonke Ćaća Jozef 7sex7


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?