Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pulska kutija želja stiže u Zagreb

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 11.04.2013. / Autor: Moj Film Pulska kutija želja stiže u Zagreb

Pozivamo Vas da u subotu, 13. travnja 2013. godine ispred Kina Europa u Zagrebu s početkom u 11 sati puhnete u Festivalsku rođendansku tortu Pula Film Festivala i zaželite….

Želje se ne izgovaraju naglas, ali će se slika tog osobnog trenutka sačuvati jer svako gašenje svjećica  bilježi kamera, a fotografije se objavljuju na www.pulafilmfestival.hr . Na taj način lica ljudi koja oduvijek sačinjavaju identitet Festivala igranog filma, dobivaju svoju „doslovnu“ dimenziju ali i trajnu uspomenu.

Događanje „Zaželi…“ zamišljeno je kao druženje te početak proslave nadolazećeg rođendana u društvu građana, predstavnika hrvatske filmske umjetnosti (glumaca, redatelja te ostalih filmskih djelatnika), predstavnika hrvatske kulture i organizatora Festivala. Kampanja polazi od neosporne činjenice da su slavljenici 60. rođendana Film, Publika i Festival. Na Festivalu, tom točnom „mjestu gdje treba u srpnju biti“, ispunjavaju se ljetne želje i stvaraju zapisi u trajnom pamćenju.

U Zagrebu će Festivalska kutija 13. travnja biti od 11 sati postavljena ispred Kina Europa, a zatim 14. i 15. travnja u foajeu Kina Europa, kao i u slučaju kiše u subotu. Potom će od  16. do 25. travnja biti smještena u kinu Cinestar u Branimir centru. Nakon Zagreba svoje će želje moći zaželjeti i građani u drugim hrvatskim gradovima (Osijek, Zadar, Rijeka…) u koje će Festivalska kutija „Zaželi…“ otputovati.

Tema: Pula Film Festival

festival pula film festival pff kutija zaželi zaželi


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?