Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pula poziva mlade filmofile

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 25.06.2012. / Autor: Moj Film Pula poziva mlade filmofile

Festival igranog filma u Puli poziva sve zainteresirane u dobi od 18 do 29 godina da se do 11. srpnja 2012. prijave u Žiri mladih filmofila ispunjavanjem prijavnice na web stranici Festivala www.pulafilmfestival.hr.

Članovi Žirija, koji se formira po šesti put u povijesti Festivala, imaju zadatak gledanja svih filmova nacionalnog i(li) međunarodnog natjecateljskog programa, njihovog ocjenjivanja, sudjelovanja u anketama i diskusiji o viđenim ostvarenjima. Zadaci sa sobom nose i prava, a pravo Žirija mladih filmofila jest dodjela vlastite neovisne nagrade na samom kraju Festivala.

Žiri mladih filmofila imat će ove godine dvije sekcije, nacionalnu i međunarodnu. Nacionalna sekcija prati filmove iz glavne sekcije Nacionalnog programa, sekcije manjinskih koprodukcije i kratke igrane filmove. Međunarodna sekcija prati sve filmove iz međunarodnog programa Europolis. Članovi Žirija koji će pratiti Međunarodni program tijekom prvog tjedna Festivala (14.-20. 7.) mogu biti članovi obje sekcije.

Svi članovi Žirija imaju pravo gledati filmove iz glavne sekcije nacionalnog programa i na jutarnjim novinarskim projekcijama od 21. do 28. srpnja 2012. Članovi Žirija mladih filmofila osim festivalskog kataloga dobit će i posebnu akreditaciju koja će im omogućiti ulaz na projekcije u Areni te na sva druga festivalska događanja.

Sastav Žirija bit će objavljen 11. srpnja 2012. na internetskoj stranici Festivala. Sudjelovanje u radu Žirija mladih filmofila volonterske je prirode stoga Festival ne honorira žiriranje, niti snosi troškove boravka, prijevoza ili druge troškove članova Žirija.

Više na službenim stranicama festivala

pula film festival pff žiri filmofili natječaj


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?