Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pula poziva filmove

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 04.03.2011. / Autor: Moj Film Pula poziva filmove

Festival igranog filma u Puli upućuje javni poziv za prijave za Nacionalni program dugometražnog igranog filma, i to za Glavnu sekciju i Sekciju manjinskih koprodukcija, te za program Filmovi u nastanku i program Kratki igrani film 58. Festivala, objavile su na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji ravnateljica Zdenka Višković- Vukić i producentica Tanja Miličić.

Nacionalni program dugometražnog igranog filma mogu se prijaviti filmovi dulji od 70 minuta, na 35-mm vrpci ili HD-u.

Filmovi u kojima je hrvatski produkcijski udio ili sudjelovanje hrvatskih filmskih umjetnika veće od 50%, kao i oni koji su dobili potporu na natječaju HAVC-a kao hrvatske produkcije dugometražnih igranih filmova mogu se prijaviti za glavnu sekciju Nacionalnog programa Festivala.

Međunarodne koprodukcije u kojima su sudjelovali hrvatski filmski umjetnici i producenti mogu se prijaviti za sekciju manjinskih koprodukcija Nacionalnog programa Festivala.

U program Filmovi u nastanku (Work in progress) mogu se prijaviti dugometražni igrani filmovi u nastanku za koje se planira da će do 59. Festivala igranog filma u Puli 2012. imati dovršenu kopiju na 35-mm filmskoj vrpci ili HD-u.

U program kratkog igranog filma mogu se prijaviti hrvatski kratkometražni igrani filmovi kraći od 30 minuta. Rok za prijave je 1. svibnja, a prijavnice su dostupne na službenoj stranici Festivala.

Nacionalni program 58. Festivala održat će se od 16. do 23. srpnja.

(Pula Film Festival)

pula film festival pff natječaj festival igranog filma u puli


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?