Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pula gostuje u Zagrebu

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 19.07.2012. / Autor: Moj Film Pula gostuje u Zagrebu

Gostovanje 59. Festivala igranog filma u Puli u Zagrebu, koje će se odvijati na 4 lokacije, započelo je u Ljetnom kinu Tuškanac u Zagrebu, gdje se od 17. do 20. srpnja s početkom u 21,30 prikazuju filmovi iz Retrospektive Claudea Chabrola Inspektor Lavardin, Betty, Pakao i Cvijet zla, a od 24. srpnja do 2. kolovoza izbor iz Međunarodnog programa, u kojem će se naći filmovi Osveta, Drugi svijet, Sarkozy, Povratak u mladost, Shun Li i Pjesnik, Savršeni dani, Hotel Lux, Romeos,Italija: Voli je ili napusti i Noćni izlazak. Ulaznice za Ljetno kino Tuškanac po cijeni od 20 kuna u prodaji su i online.

U Kinu Metropolis Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu od 18. do 22. srpnja u 21 sat  Retrospektivi Claudea Chabrola bit će, uz četiri navedena filma, prikazan i Chabrolov debi Lijepi Serge, a potom slijedi posebna projekcija restaurirane Bitke za Alžir 23. srpnja te sedam filmova iz Međunarodnog programa (Italija: Voli je ili napusti, Osveta, Drugi svijet, Sarkozy, Povratak u mladost, Shun Li i Pjesnik te Savršeni dani), koji su na rasporedu od 24. do 30. srpnja. U slučaju da želite prisustvovati nekoj od projekcija u Metropolisu, molim da mi javite e-mailom.

U KIC art kinu od 25. do 29. srpnja, te Art kinu Grič u Zagrebu od 26. do 30. srpnja u 21 sat, moći će se pogledati po pet filmova iz Međunarodnog programa: Italija: Voli je ili napusti, Osveta, Drugi svijet, Sarkozy i Povratak u mladost.

Detaljan raspored za Zagreb s podacima iz svih filmova, fotografijama i foršpanima dostupan je na web stranici Festivala u rubrici festivalska gostovanja: retrospektiva Chabrol, Međunarodni program.

Letak s rasporedom svih gostovanja ukratko pogledajte u PDF izdanju

pula film festival pff Claude Chabrol msu art kino metropolis kic art kino retrospektiva art kino grič ljetno kino tuškanac


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?