Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pula Film Festival surađuje sa udrugom Foto dani mladih

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 07.05.2013. / Autor: Moj Film Pula Film Festival surađuje sa udrugom Foto dani mladih

Festival igranog filma u Puli i udruga Foto dani mladih objavili su zajedničku suradnju na 60. Puli:

Festival igranog filma u Puli nudi raznovrstan izbor filmskih i ne-filmskih programa. Uz glavne filmske programe – Nacionalni i Međunarodni, godinama su ustaljeni i dobro prihvaćeni popratni programi; radionice za djecu (dječji program Pulica), izložbe, natječaj za amaterski film, radionica stvaranja filma, glazbeno – zabavni programi, te ove godine pokrećemo i suradnju sa udrugom Foto dani mladih kako bi obogatili popratni program i natječajem za mlade fotografe.

- kazala je Sanela Omanović, organizatorica Festivala igranog filma u Puli.

Filip Trezner, voditelj Foto dana mladih je dodao kako je jedan od glavnih ciljeva okupiti mlade fotografe i fotografkinje,  te im pružiti priliku da pokažu što mogu i znaju, istaknu svoje talente i da za to dobiju priznanje svojih vršnjaka i vršnjakinja, ali i stručnjaka.

Natječaj za mlade fotografe biti će otvoren od 20. svibnja do 7. lipnja na internetskim stranicama Foto dana i Pula Film Festivala a namijenjen je mladima iz cijele Hrvatske u dobi od 16 do 20 godina koji će tematski zabilježiti Pulu - grad filma. Potencijalni se sudionici prijavljuju na natječaj uz svoje autorske radove, te će se nakon selekcije izabrati 20 polaznika koji će sudjelovati na 60. festivalu u razdoblju od 20. do 23. srpnja, a stručni Ocjenjivački sud izabrati će najbolji rad koji će biti i nagrađen. Kotizacija za polaznike iznosi 300,00kn a uključuje tri noćenja u hostelu, prehranu te ulaz na sve festivalske programe.

Ocjenjivački sud Foto dana mladih, uz objavu ovogodišnjih pobjednika, predložio je i deset kandidata koji mogu izravno sudjelovati na 60. festivalu igranog filma  u Puli, a na njima je da do 20. svibnja odluče hoće li sudjelovati ili ne.

pula film festival natječaj popratni program fotografi Foto dani mladih


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?