Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Prijavi svoj film na 11. Liburnia Film Festival

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 08.05.2013. / Autor: Moj Film Prijavi svoj film na 11. Liburnia Film Festival

Krajem travnja ove godine organizatori 11. Liburnia Film Festivala pozvali su autore i producente dokumentarnih filmova iz Hrvatske da prijave svoje radove na natječaj za sudjelovanje na ovogodišnjem Liburnia Film Festivalu (28. do 31. kolovoza 2013. u lučici u Ičićima) te za rok odredili 31. svibnja.

Međutim, zbog velikog interesa autora čiji su filmovi u završnoj fazi, kao i općeg velikog interesa, rok je produžen do nedjelje 16. lipnja 2013.

Prijavnica se nalazi na www.liburniafilmfestival.com

Delta i Restart pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova iz Hrvatske da prijave svoje radove na natječaj za sudjelovanje na 11. Liburnia Film Festivalu, festivalu hrvatskog dokumentarnog filma koji će se održati od 28. do 31. kolovoza 2013. u lučici u Ičićima.

Za sudjelovanje u konkurenciji festivala prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni u 2012. ili 2013. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja, a nastali su u proizvodnji hrvatske produkcijske kuće ili autora. U obzir dolaze i koprodukcijski filmovi kojima je Hrvatska najkasnije druga produkcijska zemlja u nizu.

Za selekciju, kao i za samu natjecateljsku projekciju, autori se mole da šalju isključivo kopije filmova. Filmovi za selekciju (ogledne kopije) mogu se, umjesto na DVD-u, slati i kao linkovi na vimeu (ili nekom drugom video servisu), s lozinkom, na adresu program@liburniafilmfestival.com. Svi DVD-i moraju biti ispravno označeni sa sljedećim podacima: naslov filma, ime i prezime redatelja, trajanje, c/b ili boja.

Oglednu kopiju filma na DVD-u s isprintanom prijavnicom potrebno je poslati poštom na adresu:

  • RESTART, Trg V. Mačeka 1, 10000 Zagreb

Prijavnicu je potrebno posebno poslati i mailom na program@liburniafilmfestival.com. Natječaj je otvoren do 31. svibnja 16. lipnja 2013. godine.

LFF nagrada publike
Nagrada publike

U 2013. godini LFF uvodi dvije značajne novosti. Uz tradicionalne nagrade za najbolji film i nagrade publike od 11. izdanja festivala žiri će nagraditi i najboljeg režisera, snimatelja, montažera i sound designera. Uz to, ove godine nagradit će se i Najbolji regionalni film. To su filmovi autora iz Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije ili su većinski snimani u tim županijama.

Ove godine proširuje se i edukacijski dio programa. Za mlađe sudionike održat će se četverodnevna radionica "Prvi put snimam!" u suradnji s riječkim Filmaktivom, a u pripremi su i radionice analize dokumentaraca te nekoliko stručnih predavanja europskih dokumentarista.

Uvođenjem nagrada za članove filmskih ekipa i edukacijskim radionicama Liburnia Film Festival nastoji dodatno ojačati hrvatski dokumentarni film, efikasnije ga promovirati, te mu poslužiti kao platforma za kvalitativni rast.

Liburnia Film festival organiziraju Delta iz Rijeke i Restart iz Zagreba u suradnji sa riječkim Filmaktivom i Festivalom Opatija.

Preuzmi prijavnicu i prijavi svoj film na Liburnia Film Festival

dokumentarni film liburnia film festival lff natječaj prijava


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?