Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pošalji fotku i osvoji vrijedne nagrade! We're going bananas!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 20.04.2015. / Autor: Moj Film Pošalji fotku i osvoji vrijedne nagrade! We're going bananas!

Pošalji nam svoje fotke s prošlih Filmskih revija mladeži i Four River Film Festivala u poruci na Facebook stranici Four River Film Festivala do 24. travnja i osvoji vrijednu nagradu!

Autori/ica najbolje fotke osvaja besplatni smještaj i hranu za vrijeme boravka na 20. Filmskoj reviji i 8. Four River Film Festivalu, uz druženje sa 150 srednjoškolaca iz cijelog svijeta i nezaboravni provod u Karlovcu!

Pobjednika ili pobjednicu ćemo proglasiti na 'Žutom tepihu', eventu koji se organizira ovu subotu, 25.4., ispred kina Tuškanac, kada će biti proglašeni i rezultati selekcijskog banana tima, odnosno tko ulazi u konkurenciju ovogodišnje Filmske revije mladeži i Four River Film Festivala!

Filmska revija mladeži For river film festival make movies

Dođite, saznajte rezultate i fotkajte se na žutom tepihu za službeni plakat 20. Filmske Revije mladeži i 8. Four River Film Festivala koji se ove godine održavaju od 23. do 27. 6. u Karlovcu! 

nagradna igra filmska revija mladeži four river film festival


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?