Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

PFF - najbolji amaterski „640x480 max.“ filmovi

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 22.07.2010. / Autor: Moj Film PFF - najbolji amaterski „640x480 max.“ filmovi

Poznati su najbolji radovi ovogodišnjeg natječaja za najbolji kratki amaterski film 640x480 max. na koji su se mogli prijaviti filmovi snimljeni u trajanju do 3 minute. Natječaj je održan sedmu godinu zaredom, a o najboljima su odlučivali stručni ocjenjivački sud ali i publika, odnosno posjetitelji MAXzone gdje se do 19. srpnja glasovalo o 16 filmova koji su ušli u natjecateljski raspored.

Tročlani žiri u sastavu Jakov Kosanović, Zoran Stajčić,te Matija Debeljuh  najuspješnijim su proglasili film Transemocije.

Autorski četverac čine Sendi Salmani, Marko Čabov, Bruno Marin i Peter Bohte iz Zagreba. U ime žirija Zoran Stajčić navodi: „Jedan obrok. Jedan telefonski poziv. Jedan dobar geg. Pokušajte se ne nasmijati. Žiriju to nije pošlo za rukom.“ Žiri je odlučio ove godine dati i posebnu pohvalu za komunikaciju, autorici Suzani Delić za film Working hands.

Autorima filma T-Com kao partner Festivala dodjeljuje nagradu koju čine LCD TV LG 42 LH 3000 i GSM uređaj Sony Ericsson X10 s pripadajućim Simpa start paketom.

Publika je odlučila po svojem i njezin je favorit bio film "Communication Breakdown" Hane Dutine kojoj T-com dodjeljuje prigodan poklon paket.

Natjecateljski je dio doFuraj svoj film! natječaja za ovu godinu zaključen, ali filmovi su i dalje spremni za projekciju, dovoljno je samo kliknuti na http://max.tportal.hr  dok ove godine pobjednički film Transemocije možete pogledati i u Areni, u petak, 23.7. u 21.30 h.

Ako kojim slučajno i Vi furate svoj film, ne zaboravite doFurati barem jedan i na sljedeći, 58. festival igranog filma u Puli.

festival pula film festival pff nagrada 640x460 max dofuraj Transemocije Communication Breakdown


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?