Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Osvojite besplatni boravak na 18. Filmskoj reviji mladeži i 6. Four river film festivalu

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 16.07.2013. / Autor: Moj Film Osvojite besplatni boravak na 18. Filmskoj reviji mladeži i 6. Four river film festivalu

Bliži nam se najžući mjesec u godini - ne zbog lišća i jesenskih boja, već zbog filmske manifestacije o kojoj bruje srednje škole diljem Hrvatske. Ususret 18. Filmskoj reviji mladež i 6. Four river film festivalu, koji će se održati od 11. do 14. rujna ove godine u Karlovcu, pozivamo vas na filmski natječaj koji vam osigurava četiri nezaboravna dana na najvećoj hrvatskoj srednjoškolskoj filmskoj manifestaciji.

Karta za sjedalo tik do nekih od najvećih filmskih faca nadohvat je vaših ruku. Sve što trebate napraviti jest imati ideju i mobitel. Zavrtite svoj film, pustite mašti na volju i snimite film u trajanju od 30 sekundi na temu 'Kuglanje' te se pridružite filmskoj tvornici iz koje su proizašli neki od najetabliranijih hrvatskih filmaša.

Pogledajte filmove pristigle s čak pet kontinenata, družite se s istomišljenicima, sudjelujte u radionicama i razmijeni iskustava sa 78 sretnika koji će se ove godine boriti za titulu najboljeg. Postanite i vi dio nacionalne i internacionalne filmske mreže te ostvarite kontakte koji će vam promijeniti pogled na sedmu svjetsku umjetnost. Jedno je sigurno, Karlovac će u rujnu biti svijet u malom, a mi vam nudimo jedinstvenu priliku da potpuno besplatno postanete dio njega.

Čunjevi su poredani, a tročlani srednjoškolski žiri je spreman i čeka samo na vas. Natječaj traje od 15. srpnja do 15. kolovoza, zato mobitel u ruke i KRENI!

Uvjet za sudjelovanje je "lajkanje" Facebook stranice Revije i Festivala, putem koje ćete i prijavljivati filmove slanjem poruke u inbox.

Službena stranica Revije i Festivala

festival revija kinoklub karlovac filmska revija mladeži four river film festival


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?