Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Korak po korak do potpunog Mraka

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 21.07.2011. / Autor: Moj Film Korak po korak do potpunog Mraka

Nacionalni program 58. Pula film festivala danas predstavlja još dva hrvatska filma. Ovoga puta riječ je o ratnoj drami i kriminalističkom trileru.

Korak po korak, r. Biljana Čakić Veselić, Arena u 21:30

Sinopsis: Samo što je rat došao do Osijeka, Vjera Kralj, naša junakinja, ostat će bez pravog oslonca u životu. Njen suprug Tomo odlazi što dalje od rata, u Zagreb, a sin Krsto odlazi što bliže bojišnici. Vjera živi u svojoj razrušenoj kući na samoj liniji obrane Osijeka i radeći kao sudski tumač za njemački jezik sakuplja novac za pancirni prsluk koji bi njenom sinu trebao spasiti život. K njoj dolaze razni ljudi, pričaju svoje životne priče te traže od nje različite, ponekad neobične usluge. Priča se događa u jesen i zimu 1991.godine kada su se u Slavoniji vodile najžešće bitke.

Mrak, r. Dan Oki, Arena u 23:30

Sinopsis: Taksist Frane živi u zajedničkom kućanstvu sa sestrom i njezinim mužem. Događaji koji će se zbiti u noći ljetnog solsticija uzdrmat će njegov život...

 

U kinu Valli u sklopu Međunarodnog programa pogledajte "Trofejnu ženu" (15:00), "Kućnu pomoćnicu" (17:00) te kratke filmove "Noć za dvoje" i "Majke" (21:30). U sklopu Nacionalnom programu manjinskih koprodukcija pogledajte "Max Schmeling" redatelja Uwe Bolla (19:00)

drama kriminalistički hrvatski film triler arena pula film festival pff pula Ratni Biljana Čakić Veselič kino valli mrak Dan Oki Korak po korak


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?