Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Koko i duhovi u Areni

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 17.07.2011. / Autor: Moj Film Koko i duhovi u Areni

Večeras u 21:30, u sklopu Nacionalnog programa 58. Pula Film Festivala u pulskoj Areni biti će prikazan film Daniela Kušana, Koko i duhovi.

"Koko i duhovi" je priča o dječaku Koku koji seli sa sela u grad, radujući se novim prijateljima i velikim pustolovinama. Stan u koji useljava pripadao je Vinceku, starom škrtcu čija je smrt obavijena tajnom. Uskoro će se Koko i prijatelji upustiti u opasnu avanturu, zajedno s njegovom dražesnom sestrom Maricom, vjernim psom Carem i zabrinutim roditeljima.

Nakon filma Koko i duhovi pogledajte hrvatsku premijeru filma "Djeca su dobro" koji je ove godine osvojio Zlatni globus za najbolji film u kategoriji komedije ili mjuzikla. Dobio je i četiri nominacije za Oscara (među kojima i one za najbolji film i scenarij), a glavne uloge tumače Julianne Moore, Mark Ruffalo i Annette Bening, koja je za svoju interpretaciju nagrađena Zlatnim globusom.

Međunarodni program Europolis-Merdijani 58. Festivala igranog filma u Puli kompletiran je s još jednim filmom s ovogodišnjeg Festivala u Cannesu. "Melankolija", danskog redatelja Larsa Von Triera u kojoj u glavnim ulogama nastupaju Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg i Kiefer Sutherland biti će prikazan u 21:30 u Kinu Valli.

Za sve ljubitelje dokumentaraca, u 15:00 u kinu Valli prikazuje se Cinema Komunisto, redateljice Mile Turajlić. Filmska je to priča o Titovu kinooperateru, usponu i padu Avala filma, žanru partizanskog filma i Pulskom festivalu... U filmu sudjeluju Aleksandar Leka Konstantinović i Veljko Bulajić.

Kompletan raspored projekcija od 16. do 23. srpnja možete preuzeti u pdf formatu ovdje.

festival arena Lars Von Trier Melankolija pula film festival pff koko i duhovi daniel kušan kino valli Lea i Darija djeca su dobro Cinema Komunisto


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?