Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Duh babe Ilonke ukazati će se večeras prvi puta

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 19.07.2011. / Autor: Moj Film Duh babe Ilonke ukazati će se večeras prvi puta

Manuša je desetogodišnja djevojčica. Jedinica je u zagrebačkoj romskoj obitelji. Njezina mama Aska radi kao tajnica u tvornici žarulja, tata Hrastimir svira trubu u pogrebnom orkestru. Baba Ilonka, nepogrešiva kvartovska vračara, svoju jedinu unuku voli najviše na svijetu. A njihov kućni ljubimac, tvor Baltazar sa čudesnim moćima, ima preko sto godina. Baba ga je naslijedila od svoje babe, a ona od... njezine…Jedno jutro baba presiječe špil, otvori kartu Smrti i umre. U isti čas Aska dobije otkaz. Hrast izgubi sluh i truba ga prestane slušati, a Baltazar posijedi od stresa. Ne samo to, već sve više i više blijedi… Dok skroz ne nestane!

Čudne stvari počnu se događati u Manušinoj kući. Osjeća se nepodnošljiv smrad, bez obzira koliko mama ribala Domestosom. Stvari počnu dobivati dobivaju svoju volju, a veliki naslikani portret babe Ilonke, obješen na zidu, kao da oživi.

Kakve pustolovine su doživjeli Manuša i Zdenko s duhom babe Ilonke, i kako su je oslobodili prokletstva? Provjerite večeras u 21:30 u Areni na premijeri filma Tomislava Žaje, Duh babe Ilonke. Scenarij potpisuje Irena Krčelić, a glumačku postavu čine Selma Ibrahimi, Marin Arman Grbin, Sabina Ajrula, Rakan Rushaidat, Aleksandra Balmazović, Krunoslav Šarić i Vesna Pernarčić.

Jedva čekamo! :)

 

premijera festival arena pula film festival pff irena krčelić koko i duhovi tomislav žaja dječji kino valli Duh babe Ilonke duhovi


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?