Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

doFuraj svoj film na 59. festival igranog filma u Puli

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 24.05.2012. / Autor: Moj Film doFuraj svoj film na 59. festival igranog filma u Puli

Natječaj kratkog amaterskog filma "doFuraj svoj film!" već se devetu godinu zaredom odvija kao jedan od popratnih programa Festivala igranog filma u Puli. Ove godine natječaj je otvoren do 1. lipnja, a prijavljeni filmovi bit će prikazani u sklopu 59. festivala igranog filma u Puli, koji se održava od 14. do 28. srpnja 2012. godine.

Kao revija kratkog amaterskog filma potiče mlade, možda još neafirmirane umjetnike, da iskažu svoj talent omogućujući im platformu za prikazivanje i daljnju promociju uradaka. Iz toga razloga ne postoji ulazna naknada za sudjelovanje u natječaju.

Na natječaj se mogu prijaviti autori s uratkom u trajanju do 1 minute u .avi video formatu. Film može i ne mora biti montiran, a jedan autor može sudjelovati s najviše dva filmska uratka. Filmovi uvršteni u natjecateljski program natječu se u sljedećim kategorijama:

  • najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija (odluku donosi žiri sastavljen od strane organizatora)
  • najbolji film po glasovima publike (odabiru posjetitelji www.pulafilmfestival.hrwww.max.tportal.hr online glasovanjem u razdoblju od 15. lipnja do zaključno s 1. srpnja 2012.)

Stručni žiri koji će odlučivati o najboljem filmu čine: glavni urednik portala "Ravno do dna” i novinar emisije "Ružiona” (HRT) Zoran Stajčić, filmski kritičar i novinar dnevnih novina "Slobodna Dalmacija” Jakov Kosanović te multimedijalni umjetnik Matija Debeljuh. Vrijedna nagrada za najbolji film po odluci stručnog žirija, koju T-com dodjeljuje kao partner Festivala, uručit će se na Svečanoj dodjeli nagrada u Areni 28. srpnja 2012 godine. Pobjedniku i njegovoj pratnji osigurat će se besplatan smještaj u Puli od 26. do 29. srpnja. 2012 godine.

Sve ostale potrebne informacije u svezi sudjelovanja nalaze se na internetskoj stranici www.pulafilmfestival.hr u dijelu popratnih programa.

Službena stranica Pula film festivala

festival pula film festival pff natječaj dofuraj svoj film amaterski film


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?