Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

60. festival igranog filma u Puli otvorio je kutiju želja

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 08.03.2013. / Autor: Moj Film 60. festival igranog filma u Puli otvorio je kutiju želja

Jučer su u Multimedijalnom Centru LUKA, ugašene su prve od bezbroj virtualnih svjećica koje će upaljene čekati da ih ugasi želja onih koji vole film.

Koristeći suvremenu tehnologiju, i fotografiju nalik crno bijelom nijemom filmu, Pula Film Festival i kreativni tim Sonde - Jelena Šimunović i Sean Poropat, zaželjeli su i ostvarili želju: putem aplikacije koja slikovno obilježava sam čin gašenja svjećica, fotografiran je pojedinačan trenutak puhanja, a fotografije postavljene na stranicu www.pulafilmfestival.hr. Na taj način lica ljudi koja oduvijek sačinjavaju identitet Festivala igranog filma, dobivaju svoju „doslovnu“ dimenziju ali i trajnu uspomenu.

Kutija Zaželi zadržati će se u MMC LUKA do 12. ožujka, svoj put nastavlja u Kinu Valli od 15. do 29 ožujka, a nakon toga, tijekom travnja i svibnja, obilazi Zagreb, Rijeku, Osijek, Zadar …

Dobra energija želja združeno puše u jedra 60. festivalu kako bi sigurno stigao u svoju luku i usidrio se od 13. do 27. srpnja pod zvjezdanim pulskim nebom.

Kutija Zaželi

pula film festival pff aplikacija kutija zaželi


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?