Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

20. Filmska revija mladeži i 8. Four River Film Festival produžili prijave!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 03.03.2015. / Autor: Sponzorirani članak 20. Filmska revija mladeži i 8. Four River Film Festival produžili prijave!

Autori koji su napravili film nakon 01.01.2013. godine i koji u vrijeme nastanka filma nisu bili mlađi od 14 i stariji od 20 godina, mogu prijaviti svoj film do 15. ožujka, na stranici www.hfs.hr, pod kategorijom festivali. Ostale uvjete prijave pronađite ovdje.

20. Filmska revija mladeži, nacionalna revija te 8. Four River Film Festival, međunarodni festival posvećen srednjoškolskom filmu, ove se godine održavaju od 23. do 27. lipnja u Karlovcu u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac.

Mladi se filmaši natječu u kategorijama - igrani, animirani, dokumentarni film i slobodni stil te u petoj kategoriji s temom koju zadaju sami autori. Tako je 2015. godina proglašena godinom gastro filma, a mi smo u skladu s tim osmislili i vizualni identitet karlovačkog festivala - sve je u znaku banana!

Hit destinacije za srednjoškolski film!

Mladi filmaši još jednom pomiču granice zabave, na test stavljaju umjetničke sposobnosti i izoštravaju sva svoja čula i to na jednoj od najljepših kino dvorana na svijetu - na obalama četiri karlovačke rijeke, svaku večer na drugoj destinaciji. Prošle smo godine imali 365 prijava iz čak 36 zemalja svijeta, 4000 gledatelja i 150 međunarodnih gostiju. Ove brojke govore da su Revija i Festival postali pravi hit među srednjoškolskim filmašima.

Cilj je da Karlovac uistinu živi film!

Filmska revija mladeži je centralno mjesto hrvatskog srednjoškolskog filmskog stvaralaštva. 12 godina je mijenjala boravište, a od 2007. godine upisala je svoje prebivalište u Karlovcu. 2008. godine, u sklopu Revije, organizira se i Four River Film Festival, međunarodna inačica, odnosno festival namijenjen srednjoškolskom filmu. Osim kvalitetnog glavnog programa Reviju čini i više nego bogat popratni program na različitim lokacijama - radionice, okrugli stolovi, izleti te nastupi muzičkih bendova. Cilj je da Karlovac uistinu živi film, u svakom smislu te riječi.

Pratite nas na našoj službenoj stranici Revije i Festivala. Link možete pronaći ovdje i na Facebook stranici FourRiver FilmFest

Prošlogodišnji pobjednici

Pogledajte prošlogodišnji film "Hladnokrvno" koji je odnio nagradu za najbolji igrani film:

Grand Prix 19. Filmske revije mladeži i 7. Four River Film Festivala odnio je izvrstan brazilski  animirani film "Pseudoevolucija":

Najbolji animirani napravili su kreativci iz Foto kino video kluba Zaprešić. Tako je "Annabel Lee“ Zaprešiću donijela još jednu pobjedu u nizu. 

filmska revija mladeži four river film festival


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?