Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

O filmu

Martovske ide (2011)

The Ides Of March

Žanr Drama
Godina 2011
Redatelj George Clooney
Preporuka korisnika
Sviđa mi se (
23
) Ne sviđa mi se (
3
)
Rotten Tomatoes ® 84%72%
Na BluRay

Sinopsis

Radnja prati Stephena Myersa (Ryan Gosling), uključenog u predsjedničku kampanju guvernera Mikea Morrisa (Clooney), tijekom koje se susreće s prljavim političkim trikovima.

Film info

Trajanje filma : 01:41:00 Distributer : Discovery Film&Video
Datum izlaska :   31. Kolovoz 2011. U kinima od :   26.01.2012.
Web stranica : Nema informacija Na DVD-u od:   15.06.2012.
    Na Blu-rayu od:   Nema informacija

Glumci i filmaši

Uloge : Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman
Redatelj : George Clooney
Producent : George Clooney, Grant Heslov, Brian Oliver
Scenarist :   George Clooney, Grant Heslov, Beau Willimon
vidi sve...

Komentari (3)

Leonida 03.01.2012. u 08:47:26 Moram odmah napomenuti da nisam veliki fan političkih drama tako da sam ovaj film počela gledati zbog Ryana i Clooneya. I radnja koja započinje u političkom ozračju malo me uspavala, ali me onda počela živcirati zbog naznake da su svi likovi moralni, dobri i bave se politikom da bi malim ljudima bilo bolje u životu. To mi je moram priznati diglo tlak, jer kako bi Kazo rekao, budimo realni, takva Utopija ne postoji. No, zapletom radnje i ponovo meni oduvijek odlična Rachel Evan Wood, provlači me natrag u film i zapravo ukupan dojam na kraju je odličan. Da ne spoilam previše, što najviše mrzim, film koji mogu preporučiti. Jer nema predugačkih scena o nekim emocijama i dilemama koje smo odmah shvatili već nam je Clooney lijepo i efektno proveo kroz cijelu priču, bez zamjerki. Ocjena: 7/10.
zoranmunk 07.01.2012. u 12:05:58 Clooney je još jednom napravio film kojim želi osvojiti oskara! Zapravo, film kakav provereno vole članovi filske akademije. Lako je uočljivo da su reditelju ti ''glasači'' ciljna populacija i da ga ''pomalo bas briga'' za ostalu publiku koja željno iščekuje svaki novi film omiljenih glumaca. A šta vole ti ''glasači''? Odlična glumačka podela, svi su lepi i doterani, uzbudljiva priča sa neočekivanim obrtom, podnošljiva kritika (koja to ustvari nije) američke političke scene...Svega toga ima u ovom filmu zato ga treba odgledati, nikako ceniti, jer ovo nije remk delo ovo je samo dobar politički triler i ništa više od toga! OCENA 6/10
jack-bauer 14.11.2012. u 13:00:09 Odmah ću reći da osobno jesam veliki fan političkih drama i da mi se je ovo jaaaaaako svidjelo. Ovo je fini primjer kako su se sve kockice odlično posložile u mozaik. Vrhunska glumačka ekipa, precizna režija, te stvarno odličan scenarij rezultirali su tome da sam stvarno uživao u ovom filmu. BIlo je pravo zadovoljstvo gledati 'stare vukove' Giamattija i Hoffmana potpomognute sa novom ekipom Goslingom i Evan Rachel Wood. Uvod, zaplet, rasplet sve pregledno posloženo. Sami ritam filma također. i bez puno patetike u koje se ovakvi filmovi znaju prečesto zapetljati. Jedna od TOP 5 političkih drama koje sam imao prilike gledati u životu. Preporuka za gledanje. Ocjena : 8 / 10.

Komentiraj film

Kako biste komentirali film, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Pretraži projekcije

Ocjena filma

7,2
Ukupna ocjena
7,3
Naša ocjena
Moja ocjena

Datum izlaska

Siječanj 26 2012
U kinima
Lipanj 15 2012
Na DVD-u
     
Na BluRay-u

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?