Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

O filmu

Sve što želim to si ti (2010)

Dear John

Žanr Drama, Ratni, Romantika
Godina 2010
Redatelj Lasse Hallström
Preporuka korisnika
Sviđa mi se (
181
) Ne sviđa mi se (
19
)
Na BluRay

Sinopsis

„Što znači voljeti?“ Kompleksnost ljubavi istražuje se kao snaga odnosa jednog mladog para, a njihovu odanost jedno drugome na kušnju stavljaju sile izvan njihove kontrole u dramatičnoj ljubavnoj priči SVE ŠTO ŽELIM TO SI TI, koju prema bestseleru Nicholasa Sparksa režira za Oscara triput nominirani Lasse Hallström ( najbolji redatelj 1999. -  KUĆNA PRAVILA; najbolji redatelj i najbolje adaptirani scenarij 1985. - MY LIFE AS A DOG ).

John Tyree ( Channing Tatum ) je zgodni, prijazni vojnik specijalnih postrojbi, koji tijekom dopusta dolazi posjetiti svoga oca u Južnu Karolinu. Savannah Curtis ( Amanda Seyfried ) je lijepa, idealistična studentica iz bogate južnjačke obitelji, koja je proljetne praznike došla provesti kod kuće. John i Savannah su iz različitih svjetova, no slučajno se upoznaju na plaži i odmah osjete međusobnu privlačnost. Njihov se susret pretvara u burno tvodjedno udvaranje, a između njih se rađa duboka, strastvena ljubav. Kad John bude primoran vratiti se u svoju postrojbu, a Savannah se vrati na koledž, jedno drugome obećavaju pisati pisma. Kroz čitav niz pisama njihova ljubav nastavlja cvjetati, a između njih se odigrava duboko romantična ljubavna priča.

Kako vrijeme prolazi, John i Savannah se mogu tek povremeno viđati. Johnovo sudjelovanje u vojnoj misiji je produženo, a Savannah kod kuće nastavlja sa svojim životom. Kako se svijet sve više počinje komplicirati, tako je Savannah stalno zabrinuta za Johnovu sigurnost, a John je rastrgan između njegove odanosti poslu i želje za povratkom kući. Napetost između njihovih želja i odgovornosti sve je veća, a oni se bore kako bi ostali predani jedno drugome. No kad se kod kuće dogodi neočekivana tragedija, Johnov povratak uzrokuje emotivan sukob, a njih su dvoje primorani saznati može li njihova ljubav uistinu preživjeti.

Film info

Trajanje filma : 01:45:00 Distributer : Blitz Film&Video
Datum izlaska :   5. Veljača 2010. U kinima od :   18.02.2010.
Web stranica : Posjeti stranicu Na DVD-u od:   23.06.2010.
    Na Blu-rayu od:   Nema informacija

Glumci i filmaši

Uloge : Amanda Seyfried, Channing Tatum, Henry Thomas
Redatelj : Lasse Hallström
Producent : Tucker Tooley, Ryan Kavanaugh , Jeremiah Samuels
Scenarist :   Jamie Linden, Nicholas Sparks
vidi sve...

Komentari (5)

Leonida 19.02.2010. u 16:11:15 Ovo mi se nikako ne gleda; ajde neka netko pogleda i javi jel puno cmizdrenja i klišeja, (ONA:ja te volim....ON:.i ja tebe ali moram otići boriti se za domovinu....ONA:vrati mi se dragi....ON: naravno....i na kraju kada se vrati ju nađe zaručenu za susjeda...../ ili se vrati, oženi ju i onda ju počne tući, i liječiti PTSP na njoj...)ne
iwonaa 12.03.2010. u 15:42:37 dali se ovdje moze skinuti ovaj film...????
ivanchica 29.04.2010. u 22:39:56 film je odličan! nema nikakvog PTSP-a i takvih stvari...nije tipičan romantičan film...ima neke svoje zaplete i zanimljiv kraj :)
Angelwithsmile 05.11.2010. u 09:58:13 Film je predobra po meni. Dobra tematika, i priča se razvija na zanimljiv način. Prikazuje tu ljubav, i bol koja ih dijeli. Tu ludu zaljubljenost.... Ali kraj mi nije jasan, tj. mogli su napraviti nešto "bolje". Zar se je morala udati za starijeg čovjeka i pustiti svoju staru ljubav. Ocjena 9/10, baš zbog takvog bolesnog kraja. Što opet prikazuje netipičnu ljubavnu priču.
mad_max 12.02.2011. u 12:54:30 film je dobar! baš lijepa romantična drama... A nije kraj toliko nejasan, samo trebaš shvatiti ga...Bolje mi je da je takav nego tipičan happy end kojeg viđamo u svakom drugom filmu.

Komentiraj film

Kako biste komentirali film, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Pretraži projekcije

Ocjena filma

7,0
Ukupna ocjena
6,2
Naša ocjena
Moja ocjena

Datum izlaska

Veljača 18 2010
U kinima
Lipanj 23 2010
Na DVD-u
     
Na BluRay-u

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?