Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

O filmu

Put (2010)

The Way

Žanr Avantura, Drama, Komedija
Godina 2010
Redatelj Emilio Estevez
Preporuka korisnika
Sviđa mi se (
31
) Ne sviđa mi se (
5
)
Rotten Tomatoes ® 82%83%
Na BluRay

Sinopsis

Drama Emilia Esteveza u kojoj njegov otac Martin Sheen glumi Toma, doktora koji putuje na mjesto gdje je poginuo njegov sin. U želji da nadvlada tugu i bolje shvati pokojnog sina, Tom odlazi na hodočašće. Sheenov lik treba prijeći 800 kilometara dug put, odnosno hodočašće iz Saint-Jean-Pied-de-Porta u Francuskoj, do španjolskog grada Santiago de Compostela, gdje se navodno nalaze posmrtni ostaci Svetog Jakova, jednog od Isusovih apostola.

Film info

Trajanje filma : 02:01:00 Distributer : Discovery Film&Video
Datum izlaska :   10. Rujan 2010. U kinima od :   17.11.2011.
Web stranica : Nema informacija Na DVD-u od:   28.03.2012.
    Na Blu-rayu od:   Nema informacija

Glumci i filmaši

Uloge : Emilio Estevez, Martin Sheen, Deborah Kara Unger
Redatelj : Emilio Estevez
Producent : David Alexanian, Emilio Estevez, Julio Fernández
Scenarist :   Emilio Estevez, Jack Hitt
vidi sve...

Komentari (2)

Carnivora 15.12.2012. u 17:34:25 Ovo je film koji će dodirnuti mali broj ljudi. No one koje će dotaći, osjetiti će promjenu pri prvom gledanju. Priča koja se na početku doima, kao da se vrti oko tragedije, u biti je samo prvi korak u prihvaćanju jednog novog puta. Prvi, i u ovom slučaju, najvažniji korak u promjeni čovjeka. Redatelj je tako iskreno, suptilno i brižno smjestio trenutke doticanja duše, da ćete shvatiti da plačete tek kada suze dođu do ruba lica. Tj. ako ste jedni od onog malog broja ljudi, koji si dozvole pokazati emocije, i zakoraknuti na svoj Put. Definitivna preporuka, no ne za svakoga.
Carnivora 15.12.2012. u 17:37:08 Ovo je film koji će dodirnuti mali broj ljudi. No one koje će dotaći, osjetiti će promjenu pri prvom gledanju. Priča koja se na početku doima, kao da se vrti oko tragedije, u biti je samo prvi korak u prihvaćanju jednog novog puta. Prvi, i u ovom slučaju, najvažniji korak u promjeni čovjeka. Redatelj je tako iskreno, suptilno i brižno smjestio trenutke doticanja duše, da ćete shvatiti da plačete tek kada suze dođu do ruba lica. Tj. ako ste jedni od onog malog broja ljudi, koji si dozvole pokazati emocije, i zakoraknuti na svoj Put. Definitivna preporuka, no ne za svakoga.

Komentiraj film

Kako biste komentirali film, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Pretraži projekcije

Ocjena filma

8,5
Ukupna ocjena
7,0
Naša ocjena
Moja ocjena

Datum izlaska

Studeni 17 2011
U kinima
Ožujak 28 2012
Na DVD-u
     
Na BluRay-u

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?