Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

O filmu

Batman V Superman: Zora pravednika (2016)

Batman v Superman: Dawn of Justice

Žanr Akcija, Avantura, Fantazija
Godina 2016
Redatelj Zack Snyder
Preporuka korisnika
Sviđa mi se (
58
) Ne sviđa mi se (
51
)
Rotten Tomatoes ® 27%64%

Sinopsis

Supermana će po drugi puta utjeloviti Henry Cavill, a Batmana po prvi put Ben Affleck. Redateljsku palicu preuzeo je Zack Snyder, a u filmu ćemo gledati i Amy Adamas kao Lois Lane, Jasona Momoa kao Aquamana, Gal Gadot kao Wonder Woman i Jesseja Eisenberga kao Lexa Luthora.  

Film info

Trajanje filma : 02:31:00 Distributer : Menart
Datum izlaska :   25. Ožujak 2016. U kinima od :   24.03.2016.
Web stranica : Posjeti stranicu Na DVD-u od:   26.08.2016.
    Na Blu-rayu od:   26.08.2016.

Glumci i filmaši

Uloge : Gal Gadot, Jason Momoa, Henry Cavill
Redatelj : Zack Snyder
Producent : Charles Roven, Deborah Snyder, Curt Kanemoto
Scenarist :   David S. Goyer, Zack Snyder, Chris Terrio
vidi sve...

Komentari (5)

SmokeCroSt 27.03.2016. u 20:03:34 Nikad, u povijesti svoje ljubavi prema filmovima o super herojima, osobito prema Batman-u, uz naglasak na, očito neponovljivu, trilogiju Christophera Nolana, nisam doživio ovakvo gubljenje vremena. Zapravo ne znam otkud početi, a ni gdje završiti, a sekvenci za pohvaliti, nigdje na vidiku. Potrebno je dobro se zamisliti da bih pronašao jednu, a to bi (možda) mogla biti pokoja duhovita dosjetka protagonista, koju vrlo vjerojatno možemo zahvaliti Nolanu koji je prste svog produkcijskog intelekta i u ovaj "film" umiješao. Da ne duljim, ocjena zapleta 0, toliko neuvjerljiv zaplet nisam vidio još od 178. nastavka Ramba! "Uvertira" u film je vrlo vjerojatno najduža otkad je filmskog platna, gdje više od sat vremena čekaš da se dogodi nešto, bilo što, a kada se napokon nešto dogodi, zapravo shvatiš da se gotovo pa ništa nije dogodilo, a ono što se dogodilo, nema nikakve logike, naravno, one "super herojske logike". O srazu Batmana i Supermana nemam puno za reći...
SmokeCroSt 27.03.2016. u 20:13:38 ..., cijeli film čekaš upravo to, s razlogom, jer to je ono zbog čega je snimljen ovaj "film", to je ono zbog čega će vjerojatno i rušiti neke rekorde gledanosti i ono zbog čega mi naivci hrlimo u kino platiti 569 kn kartu i 345 kn za vrećicu kokica i 2 dl Sprite-a da bi se u sjedalu naguravao s naivcima poput sebe sa svoje lijeve i desne strane i to punu 151 minutu + reklame, čim čujemo riječ Batman ili Superman, a tek u istom naslovu, uuuuu kakav će to spektakl biti! Ne, nije bio, zabavniji je Rambo 178! U svakom slučaju, kada se to napokon dogodi (sraz dvojice najpoznatijih i najboljih superjunaka IKAD!), poželiš da se nikada nije dogodilo ili da barem tvoje oči to nisu vidjele. Zaključak, kojeg ću sada napisati samo zato da se ne umarate više čitati, a ne zato što sam završio, ljubitelji Batmana će povraćati pred kinom, ljubitelji Supermana će na infuziju, a ljubitelji idiota Zacka Snydera neće moći vjerovati da takav idiot ima sposobnost snimiti takav idiotizam…
SmokeCroSt 27.03.2016. u 20:20:27 ... i nadmašiti čak i idiotizam predstavljen u nastavku briljantnog prvog i jednog jedinog filma, filmčine: 300! Ljudi, preklinjem vas, uložite tih 914 kn (koje biste dali za kartu, kokice i Sprite) u nešto pametno, otiđite do lunaparka, provozajte se peglicama, odvedite djevojku/dečka na večeru/piće/sladoled, jer kad vidite koliko čovjek, koji nikada ne ostavlja recenzije na filmove po portalima, iako je žestoki filmofil, uloži vremena da bi sastavio ovako dug komentar, na Uskrs, jednostavno morate povjerovati i potrošiti svoj vrijedno zarađeni novac na nešto o čemu ćete pričati unucima, i o ovom ćete pričati ako se ipak odlučite pogledati, ali vjerujte mi, ni oni neće htjeti čuti tu priču! ;)
Riorian 29.03.2016. u 08:41:11 Ne slažem se s onima koji pljuju po ovom filmu jer to nipošto nije zasljužio. Zack Snyder predstavio nam je kompleksan film s pričom u prvom planu što se onim površnim gledateljima koji ne vole koristiti mozak očito ne sviđa. Ljudi koji na sav glas ocrnjuju film "Batman v Superman" isti su oni koji potpuno isprazni spektakl što vrijeđa inteligenciju gledatelja zvan "Ratovi zvijezda - Epizoda VII: Sila se budi" uzdižu na pijedestal i proglašavaju najboljiim filmom svih vremena?!? BvS u središtu ima pitanja o etičnosti, moralnosti, obožavanju, mržnji, zasljepljenosti i manipulacijama koje nas navode na pogrešne zaključke, te prikazuje kako prokušana metoda podijeli pa vladaj lako navodi ljude zasljepljene emocijama jedne protiv drugih. Umjesto na specijalne efekte i akciju usredotočite se na priču i nećete ostati razočarani, a one koji vam nastoje ogaditi ovaj film zaobiđite u širokom luku.
SmokeCroSt 29.03.2016. u 17:57:15 Ne slagati se s onima koji pljuju po filmu i vrijeđati iste pitanjima o njihovoj inteligenciji i volji i sposobnosti korištenja mozga, dvije su potpuno različite stvari. Ja nisam vrijeđao vas ni ikoga tko planira pogledati film ili čitati ovu recenziju, pa samim tim, na isto, nemate pravo ni vi! Daljnje razrade niste vrijedni s obzirom da vam je jedini cilj zabaviti se svađom. Tko voli nek' izvoli! Živjeli i svako dobro vam želim!

Komentiraj film

Kako biste komentirali film, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Pretraži projekcije

Ocjena filma

6,3
Ukupna ocjena
6,5
Naša ocjena
Moja ocjena

Datum izlaska

Ožujak 24 2016
U kinima
Kolovoz 26 2016
Na DVD-u
Kolovoz 26 2016
Na BluRay-u

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?