Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Upoznajte "Kradljivicu knjiga"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 22.01.2014. / Autor: Moj Film Upoznajte "Kradljivicu knjiga"

U vrijeme najvećeg zla u ljudskoj povijesti i nevjerojatnih opasnosti, jedna je djevojčica uspjela pronaći ljepotu života u najgorim uvjetima te ju prenijeti drugima. Dok Hitler i nacisti uništavaju ljude svojim riječima, Liesel ih krade nazad i s njima priča svoju vlastitu priču.

Film Kradljivica knjiga ekranizacija je mega uspješnog romana Marka Zusaka prodanog u više od osam milijuna primjeraka. Liesel (Sophie Nélisse) koja živi s posvojiteljima, velikodušnim Hansom Hubermanom (Geoffrey Rush) i njegovom zajedljivom ženom Rose (Emily Watson). U šoku zbog tragične smrti svojeg mlađeg brata koja se dogodila samo nekoliko dana prije nego što se upoznala sa svojim novim roditeljima, stidljiva Liesel ima poteškoće s uklapanjem kod kuće i u školi gdje joj se vršnjaci rugaju jer ne zna čitati.

Odlučno i pomalo opsesivno, Liesel se trudi to promijeniti uz pomoć suosjećajnog pape Hansa s kojim radi danonoćno čitajući svoju prvu knjigu, priručnik za sprovode, koji ukrala na sprovodu svog brata.

Kradljivica knjiga: Trailer

Lieselina ljubav prema čitanju i rastuća privrženost prema novoj obitelji još će više doći do izražaja kad se sprijatelji s novim gostom u domu Hubermannovih - židovskim izbjeglicom Maxom (Ben Schnetzer) koji se skriva od nacista u mračnom i vlažnom podrumu i dijeli njezinu strast prema knjigama…

 "Kradljivica knjiga" u domaćim kinima igra od 23. siječnja.

blitz Geoffrey Rush kradljivica knjiga the book thief Emily Watson Sophie Nelisse


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?