Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Osvoji pozivnicu za premijeru filma "Žena u kavezu"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 30.01.2014. / Autor: Moj Film Osvoji pozivnicu za premijeru filma "Žena u kavezu"

Najgledaniji danski film prošle godine na matičnom tržištu (čak 750 000 gledatelja), Žena u kavezu, u hrvatska kina dolazi 6. veljače. Prikazivat će se u Zagrebu ( Cinestar Zagreb), Splitu (Zlatna vrata), Rijeci (Art kino) te Pazinu.

Film je snimljen po istoimenom bestselleru Jussi Adler Olsena, "tvrdokornom" skandinavskom  krimiću koji je u modi još od Millennium trilogije.  Knjiga je objavljena 2007. i do sada je objavljeno sveukupno 4 knjige u seriji o Odjelu Q. Knjige su osvojile brojna priznanja te su postale  bestselleri kod kuće i diljem svijeta. U listopadu 2012, pisac Jussi Adler Olsen primio je Barry nagradu za roman godine a u kolovozu iste godine dospio je na  New York timesovu bestseller listu. Knjge iz ove serije prodale su se u više od 6 milijuna kopija a dnevno se proda čak 6000 komada.

O filmu

Žena u kavezu je priča o glavnom inspektoru Carlu Morcku i njegovom asistentu Assadu koji su zaposleni na zastarjelim-zaboravljenim slučajevima. Ovaj put radi se o pet godina starom slučaju misterioznog nestanka političarke Merete Lynggaard - slučaj koji ih odvodi duboko u nasilno i bolesno podzemlje naizgled uštirkane i ispolirane skandinavske svakodnevice.

Žena u kavezu: Trailer

Pet godina od nestanka sa trajektnog pristaništa danske političarke Merete Lynggaard, Carl Morck ponovno otvara zaboravljeni slučaj. Usprkos mogućem prisustvu svjedoka, Meretinog retardiranog  brata Uffea, misterija je odbačena i proglašena nerješivom od strane kopenhagenaške policije koji misle da se Merete jednostavno poskliznula s broda iz nepoznatih razloga. No Carl je odlučno prihvatio zadatak da razriješi misterij. Istjeran iz Odjela Q, njegovog vlastitog odjela za zaboravljene  slučajeve, nakon jedne pucnjave, on može sam birati zadatke, konrolirati svoj budžet te pozivati dansku policiju u pomoć. Trebat će mu svesrdna pomoć jer je Merete suprotno očekivanjima još živa....

Nagradna igra

Točno odgovori na postavljeno pitanje i imaš priliku osvojiti pozivnicu za dvije osobe za svečanu premijeru filma "Žena u kavezu" koja će se održati u ponedjeljak, 03. veljače u kinu CineStar Avenue Mall u 20:00 sati.

Sudjeluj u nagradnoj igri

Objava dobitnika - 31.01.2014.

Pozivnicu za svečanu premijeru filma "Žena u kavezu" osvojio je:

  • Mario Kapetanić, Zagreb

Dobitnici svoje pozivnice mogu preuzeti na blagajni kina CineStar Avenue Mall neposredno prije početka premijere!

Čestitamo!

nagradna igra premijera ulaznice nagradnjača Discovery film i Video cinestar avenue mall žena u kavezu The Keeper of Lost Causes


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?