Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Hrvatska premijera filma "Početak" (Inception) u Areni!

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 13.07.2010. / Autor: Moj Film Hrvatska premijera filma "Početak" (Inception) u Areni!

FOTO: SVJETSKA PREMIJERA FILMA "POČETAK" (INCPETION)

Na 57. Festivalu igranog filma u Puli održat će se hrvatska premijera novog filma Christophera Nolana, redatelja kultnih filmova Memento, Nesanica i Dark Knight.

U filmu Početak (Inception) , Christopher Nolan okupio je veličanstvenu glumačku postavu koju predvode za Oscara nominirani Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Ellen Page i Tom Berenger te dobitnici nagrade Oscar Marion Cotillard i Michael Cane. Leonardo DiCaprio u filmskom hitu Inception glumi čovjeka koji posjeduje mogućnost ulaziti ljudima u snove i ugraditi im ili iz njih izbaviti potrebne informacije. Istovremeno, članovi njegovog tima pokušavaju ukrasti inovativnu ideju koja bi mogla promijeniti čitav svijet…

Premijera ovog dugoiščekivanog filma održat će se u sklopu PoPularnog programa  u utorak, 20. srpnja.  Projekcija će se održati u pulskoj Areni s početkom u 23,45, nakon projekcije hrvatskog filma: Šuma summarum koji se prikazuje u 21:30 sati.

Leonardo Di Caprio premijera arena Christopher Nolan Inception Početak pff


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?