Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Gangster te voli" dolazi u 30 gradova

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 17.01.2014. / Autor: Moj Film "Gangster te voli" dolazi u 30 gradova

Nezaboravna dokumentarna komedija o ljubavnim odnosima u Dalmatinskoj zagori u režiji Nebojše Slijepčevića moći će se pogledati od 6. veljače u 30 hrvatskih gradova!

Gangster te voli premijerno je prikazan na prestižnom kanadskom festivalu Hot Docs, otvorio je ZagrebDox 2013, a na istom je festivalu osvojio Nagradu publike. Nakon Zagreba, osvojio je nagrade publike Mediteran Film Festivala u Širokom Brijegu i festivala Dokuart u Bjelovaru, a krajem 2013. nagrađen je posebnom nagradom na Međunarodnom filmskom festivalu u Minsku (Bjelorusija).

Junak je Nediljko Babić - Gangster, raspjevani provodadžija široka osmijeha i blistava brka iz Imotskog. Kad se Maja, mlada samohrana majka porijeklom iz Bugarske, obrati Gangsteru za pomoć u pronalaženju muža, dobri naš Gangster sva će  svoja znanja i vještine uložiti u to da lijepu damu izbavi iz ljubavne nevolje. Premda se čini da u Imotskom neženja ima na svakom koraku, ozbiljnog ženika danas je, izgleda, teže pronaći no iglu u plastu sijena.

Gangster te voli: Trailer

Film će se od 6. veljače moći pogledati u Zagrebu (Kino Europa i Kino Grič), Splitu (Kino Central), Puli (Kino Valli), Osijeku (Kino Urania), Sinju (Gradsko kino Sinj), Vodicama (Kino Vodice), Velikoj Gorici (POU Velika Gorica), Kutini (Kino Moslavina) i Varaždinu (Kino Galerija), a nakon toga i u Zaboku, Đakovu, Novskoj, Slatini, Prelogu, Vinkovcima, Gospiću, Sisku, Rijeci, Dauvaru, Poreču, Čakovcu, Labinu, Pazinu, Dubrovniku, Pakracu, Rovinju, Samoboru i Koprivnici.

Tijekom ljeta 2014. Gangster te voli prikazivat će se u još 15 gradova i otoka diljem Dalmacije u organizaciji Kino Mediterana, putujućeg kino projekta Festivala mediteranskog filma Split koji će ove godine doživjeti svoje treće izdanje.

kino dokumentarni restart label gangster te voli nebojša slijepčević


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?