Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

BILI SMO U CINESTARU GOLD CLASS BY AMERICAN EXPRESS: Luksuz i konformizam iznad svega

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 07.09.2015. / Autor: Ratko Martinovic BILI SMO U CINESTARU GOLD CLASS BY AMERICAN EXPRESS: Luksuz i konformizam iznad svega

Koliko daleko ide današnja kinematografija u želji za ugodom vlastitih korisnika najbolje govori primjer CineStarovog projekta pedantno nazvanog 'Gold Class'.

Prvo što uočite čim dođete u blizinu CineStar kina u Arena centru je da je recepcija Gold Class dislocirana od ostatka blagajni na kojima čeka more novopristiglih filmofila. Na taj način vrijeme nećete gubiti u beskrajnim redovima niti se živcirati s neodlučnim posjetiteljima koji tek pri kupnji karata razmatraju koji će film uopće i pogledati. Isto tako, osoblje je vrlo ljubazno, interijer je dizajnerski besprijekoran i vrlo brzo dolazite u lobi, koji je isto tako odlično uređen.

Stolice, pravi filmski ugođaj, šank, vrlo dostupni i ažurni konobari, garderoba... Dakle, još niste niti ušli u kino, a već se osjećate kao kod kuće. I to jedino ako živite u vili na Pantovčaku. Da ne bi bilo sve 'divno-krasno', cijena karte je prilagođena luksuzu pa ćete za jednu fotelju morati izdvojiti i do 150,00 kuna po osobi ako je riječ o 3D filmu i pretpremijeri, ali u cijeni iste je i meni večera po izboru. Osnovna cijena ulaznice je 129 kn. No, budimo realni - ovo i nije kino za prosječnog gledatelja. Nakon što se smjestite, slijedi ulazak u kino.

A i to je show sam po sebi. Sjedate u iznimno udobne fotelje u uspravan položaj, svijetla su kao u Velikom Gatsbyju i pored nogu nalazite mali stolić. Na njega komotno štekirate mobitel, novčanik (ne, neće vam ga nitko ukrasti) i sve što nosite po džepovima. Zašto? Jer vam je tik do ruke mali kontroler koji vam omogućava da fotelju pretvorite u krevet. I mislim da me je to u cijelom ugođaju najviše oduševilo. Gledati film ležećke u mekom krevetu, i to na ogromnom platnu? To je mokri san svakog filmofila. No, niti to nije sve. U cijeni ulaznice je uračunat i odabrani meni pa sam tako u ležećem položaju bio poslužen s tijestom uz umak od tartufa. Samo su falili masažni motor i mahanje palmom.

Ako vam niti to nije dosta, tijekom cijelog filma imate 'Bondovsko' dugme na čiji pritisak aktivirate konobare koji vam donose što god poželite, a nalazi se u ponudi. Što uključuje recimo sladolede, alkohol ili novu klopu. Kad malo bolje razmislim, ovo je kao da ležite u restoranu i gledate HD film koji je tek došao u distribuciju. Serotonin je tako na najvišim razinama, užitak u filmu zagarantiran dok se luksuz i konformizam mogu napipati kako kruže oko vas.

Što na kraju reći? Minus je možda jedino cijena karte, no to je ujedno i plus jer bi navala u ovakvo kino ugasila njegovu glavnu značajku - opuštenost, izoliranost i manjak klasičnih gužvi. Definitivno je riječ o vrhunskom ugođaju koji će vas natjerati da ga koristite u svim značajnijim prigodama - od spoja s ljepšom polovicom, rođendana, godišnjica... Jedino što može nadmašiti ovo je Gold Class hologramsko kino. Čekamo vas!

Cinestar kino gold class luksuz Arena Centar konformizam posluga ugođaj


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?