Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Neka ostane među nama - ponovno u kinima

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 27.07.2010. / Autor: Moj Film

Film Neka ostane među nama redatelja Rajka Grlića, od četvrtka 29. srpnja 2010. godine ponovno će  se početi prikazivati u hrvatskim kinima (Movieplexu i CineStaru Novi Zagreb), a također će biti prikazan i na posebnim projekcijama na tradicionalnom festivalu „Splitsko ljeto“, filmskom festivalu u Motovunu, kao i u sklopu „Dubrovačkih ljetnih igara“. 

"Neka ostane među nama“ odnio je uvjerljivu pobjedu na netom održanom prestižnom hrvatskom filmskom festivalu  u Puli na kojem je osvojio čak 7 Zlatnih Arena: najbolji film, najbolji redatelj (Rajko Grlić), najbolja sporedna ženska uloga (Ksenija Marinković), montaža tona (Srđan Kurpjel), scenografija (Ivo Hušnjak), glazba (Alfi Kabiljo i Alan Bjelinski) i kamera (Slobodan Trninić). Također, film je dobio i priznanje žirija Federacije filmskih kritičara Europe i Mediterana (FEDEORA).

PROČITAJTE I: NEKA OSTANE MEĐU NAMA PRVI FILM PFF

Pridodamo li ovome i nedavno osvojenu nagradu „Europa Cinemas Label Award“ na vrlo uglednom međunarodnom filmskom festivalu Karlovy Vary za najboljeg redatelja (Rajko Grlić), nesumnjivo je da je film „Neka ostane među nama“ jedan od najkvalitetnijih hrvatskih filmova u posljednjih nekoliko godina.

pula film festival Rajko Grlić neka ostane među nama zlatna arena


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?