Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Visoka modna napetost - Zanimljivo

Visoka modna napetost (2013)

Tension

Žanr Drama, Komedija
Godina 2013
Preporuka korisnika
Sviđa mi se (
11
) Ne sviđa mi se (
3
)
Na DVD Na BluRay

Zanimljivo

Pero (Goran Navojec), načelnik mjestašca na zabačenom dalmatinskom otoku , potaknut novom regulativom, odlučuje učiniti sve kako bi selo dobilo status grada; za to treba srušiti par prepreka; podići broj stanovnika s 99 na potrebnih 100, a od seljaka napraviti građane. Mještani se teško prilagođavaju novonastaloj situaciji, no Pero je odlučan sprovesti svoju volju - kao političar, i kao glava familije. U klinču s problematičnom braćom (Bojan Navojec, Mijo Jurišić), razapet između bolesne majke (Ingeborg Appelt), ljubavnih jada (Marija Škaričić, Bojana Petrović), te politike, Pero se sve teže nosi sa situacijom i gubi konce.

Stvari se još više zakompliciraju kada u mjesto doplove slavni talijanski modni dizajner (Petar Mišo Mihočević) u pratnji svojeg najdražeg modela (Miran Kurspahić), a Perina namjera da tu posjetu iskoristi za promociju mjesta pretvara se u noćnu moru.

Kroz klimaks potpunih nesporazuma među glavnim protagonistima, realističnih i potpuno surealnih elemenata filmske naracije, film završava općim potopom na planeti Zemlji...

Pretraži projekcije

Ocjena filma

5,0
Ukupna ocjena
Naša ocjena
Moja ocjena

Datum izlaska

Studeni 28 2013
U kinima
     
Na DVD-u
     
Na BluRay-u

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?