Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

'Zvizdan' pretpremijerno u Cineplexxu Kaptol od 17.-23. rujna u 21 sat

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 17.09.2015. / Piše: Cineplexx 'Zvizdan' pretpremijerno u Cineplexxu Kaptol od 17.-23. rujna u 21 sat

ZvizdanZvizdan (2015)The High Sunredatelj: Dalibor Matanićuloge: Goran Markovic, Nives Ivankovic, Dado ĆosićViše informacija o filmu »6.0

Zvizdan je Matanićev trijumf koji je već pokorio publiku na filmskim festivalima i osvojio brojne nagrade. Ostvario je povijesni uspjeh u Cannesu, apsolutni je pobjednik Velike Zlatne Arene i hrvatski predstavnik za nagradu Oscar.

Ne propustite film pogledati pretpremijerno u kinu Cineplexx Centar Kaptol, već od sutra, 17. rujna. Pretpremijerne projekcije možete pogledati svaki dan u 21 sat do srijede, 23. rujna. Ulaznice su dostupne online i na blagajnama kina Cineplexx Centar Kaptol.

Zvizdan govori o zabranjenoj ljubavi, o njenoj fragilnosti, ali i o njenoj snazi. Ova filmska priča obuhvaća tri desetljeća, a smještena je u dva susjedna sela čija je povijest opterećena sukobima, netrpeljivošću i netolerancijom.

Prva je ljubavna priča smještena u 1991. godinu – predratna previranja, prve barikade i napetost koja među selima doseže vrhunac, nisu dobro okruženje ni za kakvu ljubav, a kamoli za dvoje mladih iz dvaju susjednih sela. Deset godina kasnije, rat je već gotov, ali ne i zaboravljen – ožiljci još nisu zacijelili i naši se protagonisti moraju suočiti s njima. Treća priča smještena je u 2011. godinu – ni zla, ni napetosti, ni sumnje nisu nestale, ali čini se da je vrijeme za novi početak.

Oskar cannes dalibor matanić pretpremijera cineplexx centar kaptol zvizdan


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?