Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Šuti" od danas u kinima. Donosimo ekskluzivni isječak iz filma!

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 19.12.2013. / Autor: Moj Film "Šuti" od danas u kinima. Donosimo ekskluzivni isječak iz filma!

Nakon zagrebačke premijere u kinu Europa, drama o obiteljskom nasilju 'Šuti' redatelja Lukasa Nole u produkciji Kinorame i HRT-a stiže u hrvatska kina. Glavne uloge odigrali su Tihana Lazović, Lana Barić, Živko Anočić i Milan Pleština. Distributer filma je 2i Film.

Šuti prati život Bebe (Tihana Lazović), žene koja se od djetinjstva pa do trenutka kada sama osniva obitelj susreće s nekim oblikom obiteljskog zlostavljanja, nadajući se da će uspjeti prekinuti taj nesretan niz. Priča je inspirirana istinitim događajima.

Donosimo ekskluzivni video isječak iz filma:

Film je premijerno prikazan na Festivalu igranog filma u Puli, gdje je nagrađen s pet Zlatnih Arena: Lana Barić osvojila je Zlatnu Arenu u kategoriji najbolje sporedne glumice, Jura Ferina i Pavao Miholjević za glazbu, Slaven Zečević za montažu, a Posebne Zlatne Arene osvojili su Julijana Vušković za masku te Dubravka Premar za ton. Glavna glumica Tihana Lazović osvojila je Nagradu Breza za najboljeg debitanta.

Šuti: Trailer

Film "Šuti" u domaćim kinima pogledajte od danas, 19. prosinca.

video Lukas Nola kinorama šuti video isječak


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?