Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

ZFF vikend poslastice

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 22.10.2010. / Autor: Moj Film ZFF vikend poslastice

Festival se bliži kraju, no ono najbolje tek dolazi.

Petak je popodnevnim satima nudio dokumentarne filmove Jednom u životu, koji pomaže uvidjeti vrijednosti oboljelih ljudi preko koncerta kojeg pripremaju; Početni udarac, austrijski film o nogometnoj ekipi – kojem će prisustovati i redatelj Huseyin Tabak,  te Ciklusi – također sa gostom redateljem filma, Vladimirom Gojunom. Filmovi će biti prikazani u 16 i 18 sati u Tuškancu.

Ljubiteljima večernjih projekcija savjetujemo da što ranije nabave svoju ulaznicu, ako još nisu; sudeći po redovima tijekom tjedna, za vikend se očekuju još duži. Dugometražni igrani njemačko-austrijski film Pljačkaši bio je prikazan večeras u Kinu Europa u 19.30, te britanski film Nevoljena nešto kasnije, u 22 sata. U ponoć će se prikazati glazbeni videospotovi filmskih redatelja, MTV Director´s Cut.

U plesnom centru prikazalo se  5 kratkih litvanskih filmova. „Mladi litvanski filmaši gledateljima predstavljaju filmove koji su neovisni, buntovni, svježi i nekomercijalni. Takav je mladi litvanski redatelj – traži svoj put, buntovan je i senzitivan.“

Sutrašnji, zadnji dan festivala nudi gledataljima sve projekcije iz kategorije Strano, a naše (Prognoza, Shahada, Izbavi nas od zla, Kao da me nema), sa domaćim glumcima. Cirkus Columbia Danisa Tanovića može se pogledati u 13 sati, ili pak nakon službenog zatvaranja festivala, u Europi od 20 sati. Dakako, prikazati će se sutra još ponešto za svakoga, stoga ako ste u gradu pridružite se festivalskom groznici makar nakratko.

zff petak subota litvanski film mtv director´s cut strano a naše


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?