Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Utvrda kratkometražnog filma opet u Zaboku

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 25.05.2011. / Autor: Moj Film Utvrda kratkometražnog filma opet u Zaboku

Mali filmovi - velike perspektive!

Deveti međunarodni festival kratkometražnog filma - Tabor film festival održati će se po treći put u Zaboku od 07. do 11. lipnja i to na tri lokacije. Osim kino dvorane Zabok i Zelene dvorane gdje će se održavati dnevne projekcije, ove sezone se vraćamo projekcijama pod zvjezdanim nebom  i to u novouređenom vrtu legendarne krčme Polanović.

Program ovogodišnjeg TFF-a se sastoji od pravih malih filmskih iznenađenja i premijera u domaćoj,  a još više u stranoj konkurenciji. Uz to se nude zanimljive radionice i predavanja, popratni program i glazbeni program nakon projekcija.

Žiri se sastoji od pet filmskih radnika i umjetnika, tako će Jasna Žmak (HR), Andrijana Stojković (RS), Niclas Gillberg (SWE) odlučivati o pobjedniku u međunarodnoj konkurenciji dok će Marko Meštrović (HR) i Martina Globočnik (HR) birati najbolji film u domaćoj konkurenciji.

Radionice

Ove godine radionica je posvećena pisanju scenariju za što je odgovorna ekipa iz Palunka koju će voditi dramaturginja Irena Krčelić.

Popratni program

Djeca će moći uživati u filmovima domaće i švedske produkcije, a u suradnji s Europskom filmskom akademijom (European Film Academy) organizator će predstaviti tri programa filmova nominiranih za  prestižnu nagradu Europske Filmske Akademije u 2010. godini.

U suradnji s jednim od najstarijih svjetskih festivala kratkometražnog filma Uppsala Film festivalom i uz pomoć švedskog filmskog instituta organizator je pripremio veliku retrospektivu švedskog kratkometražnog filma, a posjetitelji će i ove godine imati priliku pogledati izbor publike iz ovogodišnje Revije amaterskog filma.

tabor festival RAF revija amaterskog filma tff tabor film festival zabok irena krčelić palunko europska filmska akademija kratkometražni radionice Uppsala Film festival european film academy


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?