Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Sa ZFF-a na redovni program kina Europa

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 28.10.2014. / Autor: Moj Film Sa ZFF-a na redovni program kina Europa

Nakon što je u nedjelju, 26. listopada završilo 12. izdanje Zagreb Film Festivala, čak tri naslova prikazana na ZFF-u nastavljau se prikazivati i na redovnom programu Kina Europa'O konjima i ljudima' i 'Život je lakši zavorenih očiju' na programu su od ponedjeljka, 27. listopada, a od četvrtka, 30. listopada pridružit će im se i film 'Happy Endings' Darka Šuvaka.

Bilo jednom na 12. ZFF

Islandsko-norveški film Benedikta Erlingssona - 'O konjima i ljudima' - na ovogodišnjem Zagreb Film Festivalu osvojio je posebno priznanje žirija. Ovaj neobičan i upečatljiv film sastavljen je od šest međusobno povezanih crnohumornih basni, od kojih svaka uključuje priču o barem jednom konju i njegovom vlasniku. 'Život je lakši zatvorenih očiju', film Davida Truebe, prikazan je u sklopu ZFF-ovog programa Velikih 5, gdje je predstavljao Španjolsku. 'Happy Endings' dugometražni je prvijenac Darka Šuvaka, inspiriran istinitom pričom o ženi koja je plastičnim pištoljem orobila pet zagrebačkih banaka i kladionica.

Od 27.10. na programu je i hvaljeni film 'Oblaci nad Sils Marijom', najnovije ostvarenje francuskog redetalja Oliviera Assayasa koje kroz priču o srednjovječnoj glumici Mariji Enders progovara o emotivnom i psihološkom efektu koje starenje ima na uspješnu zvijezdu. U glavnim su ulogama Juliette Binoche, Kristen Stewart i Chloe Grace Moretz.

Kino Bibijada
Kino Bibijada

Od istoga datuma (27.10.) na program Kina Bibijada, dolazi novi naslov - animirani hit-film 'Pčelica Maja'. Kultnu pčelicu u ovoj najnovijoj ekranizaciji očekuju nove dogodovštine i uzbuđenja. Film je namijenjen uzrastu 4+ i sinkroniziran je na hrvatski. 

Kino Europa zff zagreb film festival kino bibijada oblaci nad sils marijom o konjima i ljudima david trueba život je lakši zatvorenih očiju pčelica maja


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?