Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Reggae party i premijera filma "Journey to Jah"

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 04.11.2014. / Autor: Moj Film Reggae party i premijera filma "Journey to Jah"

Seasplash i Restart pozivaju vas na premijeru filma "Journey to Jah" koja će se održati u četvrtak 6.11. u DokuKinu KIC u 21 sat. Nakon projekcije očekuje vas reggae party uz DJ-a Jin Sana (Kingstoned Sound) jednog od najvećih  poznavatelja i kolekcionara reggae glazbe u Hrvatskoj. Jin San oduševljava svojim vinilnim mixevima, kojima dominiraju jungle ritmovi obojeni reggae motivima.

Seasplash Festival

Film redatelja Noëla Dernescha i Moritza Springera "Journey to Jah" o priča je dvojici Europljana koji su se kao reggae glazbenici afirmirali u Jamajci.

Jedan Nijemac i jedan Talijan odlučili su svojim reggae pjesmama osvojiti Jamajku. Možda zvuči kao nemoguća misija, ali Gentleman i Alborosie su u tome i uspjeli! Dokumentarni film "Journey to Jah" je priča o traženju i pronalasku duhovnog doma u stranoj kulturi, koja prati ljude koje imaju nešto zajedničko: glazbu.

Trailer - Journey to Jah

Film je dosad je prikazan na više svjetskih  festivala, uključujući Međunarodni festival dokumentarnog filma Amsterdam (IDFA), te Maui film festival i Zürich film festival na kojima je nagrađen nagradom publike.

Film će se prikazivati u kinima u Splitu, Vinkovcima, Rijeci, Varaždinu te u Zagrebu u DokuKinu KIC i kinu Europa. Distributer je Restart Label.

Kino Europa festival restart restart label dokukino KIC Journey to Jah Gentleman Seasplash festival Noël Dernesch Moritz Springer reggae jamaica seasplast kingstoned sound jin san idfa alborosie


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?