Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pulica u Puli

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 30.06.2010. / Autor: Moj Film Pulica u Puli

Na današnjoj medijskoj konferenciji koja se održala u pulskom Kinu Valli predstavljena je Pulica, dječji program 57. festivala igranog filma u Puli, a ujedno su date i najvažnije informacije o cijeni karata i uvjetima za podizanje propusnica Prijatelj Festivala.

Producentica Festivala Tanja Miličić predstavila je bogat dječji program koji se krije iza imena Pulica. Pored već najavljenih animiranih radionica Čudnovati laboratorij Profesora Baltazara i Škola crtanog filma Zagreb filma predstavljen je i program Dječjih matineja koje će se održavati od 10. do 16. srpnja u Kinu Valli, te program PoPularne Pulice i Crtića na Portarati.

PFF

Osnovne novosti o ulaznicama i propusnicama za ovogodišnji Festival igranog filma u Puli iznijela je Suzana Požgaj, voditeljica Odjela odnosa s gostima i protokola. Ulaznica za projekcije dvaju filmova u Areni ove će godine stajati 15 kuna, uz izuzetak za 20. i 24. srpanj kada će stajati 30 kuna. Cijena kompleta ulaznica za sve projekcije u Areni prodavat će se po cijeni od 120 kuna. Prijatelji Festivala i ove će godine imati pravo na besplatan ulaz u Arenu, riječ je o srednjoškolcima, studentima, osobama s invaliditetom i njihovom pratnjom, te umirovljenicima.

Na medijskoj su konferenciji sudjelovale i ravnateljica Festivala Zdenka Višković-Vukić te Klara Udovičić, predsjednica Upravnog vijeća Pula Film Festivala. Izrazile su zadovoljstvo tijekom priprema Festivala, a Nela Načinović, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Pula u kojoj će se održavati Pustolovni laboratorij Profesora Baltazara, naglasila je uspješnost višegodišnje suradnje s Festivalom igranog filma u Puli, te je istaknula logičnu povezanost knjige i filma.

Iscrpne informacije o dječjem programu Pulica molim potražite na internetskoj stranici Festivala.

festival pula film festival pff festival igranog filma 57. pula film festival pulica


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?