Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Otvorene prijave za CineLink 2012.

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 05.12.2011. / Piše: Sead Vegara Otvorene prijave za CineLink 2012.

Osamnaesto izdanje Sarajevo Film Festivala održava se od 06. do 14. srpnja 2012. godine, a direkcija Festivala je prvog prosinca objavila poziv za prijavu projekata na deseti CineLink. Filmaši iz Jugoistočne Europe moći će se prijaviti za sudjelovanje u CineLink radionicama za razvoj projekata i koprodukcijskom sajmu. Krajnji rok za prijavu projekata je 27. veljače 2012. godine.

CineLink, kao osovina Industrijskog odjela Sarajevo Film Festivala, je platforma za razvoj i financiranje pažljivo odabranih projekata za dugometražne igrane filmove predodređene za europske koprodukcije.

Za CineLink mogu se prijaviti autori iz Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Cipra, Grčke, Gruzije, Mađarske, Makedonije, Malte, Crne Gore, Rumunije, Srbije, Slovenije, Turske i UNMI Kosova.

Selekcijski odbor CineLinka bira najbolje projekte iz spomenutih zemalja fokusirajući se na autentične priče sa internacionalnim potencijalom, nove talente i moderan kinematografski izričaj. Autori projekata će sudjelovati na specijalno skrojenim razvojnim radionicama koje kulminiraju CineLink koprodukcijskim sajmom, koji se održava tokom posljednja tri dana Sarajevo Film Festivala (od 11. do 14. srpnja 2012).

festival sff sarajevo film festival natječaj prijave Sead Vegara prijava Cinelink


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?