Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Osjetite spoj filma i rock glazbe kroz program "Kino koncert"

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 29.04.2012. / Autor: Moj Film Osjetite spoj filma i rock glazbe kroz program "Kino koncert"

Američki nezavisni redatelj John C. Lyons izabarao je Rijeku kao grad koji će ugostiti specijalnu projekciju njegovog prvog dugometražnog igranog filma There Are No Goodbyes koji nastoji dati odgovor na pitanje Kako zaista znamo imamo li kontrolu nad vlastitim životom?

Riječka će publika imati priliku, nakon projekcije filma, poslušati i koncert sastava koji je jedan od autora glazbe u samom filmu. Riječ je o američkoj post-rock/instrumental grupi Deadhorse koji su trenutno na prvoj europskoj turneji ikad.

Program "Kino koncert" održati će se 12. svibnja u Art-kino Croatia. U 20:00 pogledajte projekciju filma "There are no goodbyes", a koncert grupe Deadhorse počinje u 22:00.

O Filmu

Odrastajući u mirnom, industrijskom gradu Oliver živi lagodnim životom ali bez perspektive. Jednog dana mu se obraća tajanstveni gospodin sa neobičnim zadatkom. Bez previše pitanja o motivima neznanca, Oliver pristaje obaviti zadatak i biva nagrađen. Nakon niza takvih poslova za neznanca, Oliver  počinje propitkivati kakve su njegove prave namjere.

Frustriran i ponovno prepušten sam sebi, Oliver slučajno sreće mladu fotografkinju Rainu koja unosi novu energiju u njegov život. Započinje ljubavnu vezu s njom i sve se čini da su se stvari posložile u Oliverovom životu, međutim neznanac se vraća s još jednim zadatkom koji treba završiti. Hoće li Oliver udovoljiti njegovom zahtjevu i ima li uopće izbora?

Službena stranica Art-kina Croatia

kino koncert art kino croatia kino koncert john c lyons there are no goodbyes deadhorse


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?