Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Napišite scenarij za kratki film u Centru za kreativno pisanje

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 13.12.2017. / Autor: Moj Film Napišite scenarij za kratki film u Centru za kreativno pisanje

Polazeći od ideje da je pisanje vještina koja se može naučiti, velike ljubavi i strasti prema književnosti, prije jedanaest godina Centar za kreativno pisanje otvorio je vrata svima koji pišu ili tek počinju s pisanjem. Danas Centar nudi 18 različitih semestralnih radionica pisanja - jedna od njih je i radionica scenarija za kratki film.

Radionica scenarija nudi program koji polaznicima omogućuje realizaciju ideje scenarija za kratki film pa polaznici tijekom radionice prolaze sve korake u procesu pisanja za film - od sinopsisa preko scenosljeda do konačnog scenarija te kroz niz praktičnih vježbi razvijaju vlastiti potencijal za promišljanje i stvaranje filmskih priča. Cilj radionice je da svaki od polaznika svoju početnu ideju za kratki igrani film, uz pomoć mentora, pretvori u jasno strukturirani predložak za snimanje.

Tko prvi, njegov popust!

Mentor i voditelj radionice scenarija je scenarist, dramaturg i pisac Tomislav Zajec, a Centar za kreativno pisanje nudi popust na radionicu čitateljima portala Moj film - prva osoba koja se javi na  info@cekape.com i u subject maila napiše Moj film - moj prvi scenarij dobit će popust od 50%, a druga od 30% na zimsku radionicu!

Dobrodošli su svi jer kako sâm voditelj kaže:  "Mislim da je u raznolikosti  polaznika  velika prednost same radionice - na taj način svi međusobno učimo iz prostora različitih iskustava, interesa i poetika."

radionica tomislav zajec centar za kreativno pisanje radionica scenarija


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?