Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Koji film sad vrtiš u glavi?

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 17.07.2010. / Autor: Moj Film Koji film sad vrtiš u glavi?

Svi koji imaju ideje za filmske priče pozvani su da napišu story outline (priča filma u 24 riječi ) i tako dobiju mogućnost sudjelovanja u Dunavskoj scenarističkoj radionici koja će se održavati za trajanja 4. Vukovar film festivala (25.-29.08.2010.). Tema priče je slobodna.

Radionicu će voditi  hrvatski redatelj i scenarist  Ognjen Sviličić, redatelj zapaženih i  nagrađivanih fimova Da mi je biti morski pas, Oprosti za kung-fu i Armin.

5 najboljih pisaca story outlinea po sudu Ognjena Sviličića  imat će osiguran smještaj i doručak u vukovarskom hotelu Dunav za vrijeme trajanja festivala.

Zato smislite svoju priču. Možda će baš vaš uradak jednom  postati film. Možda baš u vama negdje čuči skriveni scenaristički talent koji samo čeka priliku da svijetu donese neki novi film.

film režija vff vukovar film festival scenaristička škola scenaristička radionica dunavska scenaristička radionica škola filma filmski festival ognjen sviličić armin oprosti za kung-fu da mi je biti morski pas pisanje scenarija scenarist


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?