Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

I ove godine zajedno u noći Oscara

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 26.02.2014. / Autor: Moj Film I ove godine zajedno u noći Oscara

Tisuću osamsto dvadeset i pet (1825) dana nakon što smo prvi put priredili online druženje u Noći Oscara, portal Moj Film kao najžešći, najbolji, najatraktivniji, najfilmofilskiji, najotkačeniji filmski portal u Hrvata i susjednih plemena poziva vas da s nama opet uživo popratite najrazvikaniji svjetski sajam taštine. Ove godine za prestižne zlatne kipiće natječe se rekordan broj filmova čija kvaliteta nije upitna, ali će odgovor na pitanje koji je najbolji ostati upitan do samog finiša.

Ove je godine nagađanja vezana uz nagrade američke Akademije filmskih umjetnosti i znanosti dodatno zakuhala CNN-ova reportaža o Zlatnim kipićima u kojoj se na jednoj od pločica pojavilo ime Leonarda DiCapria kojem je Oscar izmakao već četiri puta do sad, a ove bi godine mogao dobiti čak dva. U našoj anketi na naslovnici, čitatelji ne dvoje koji će od devet ove godine nominiranih filmskih naslova osvojiti Oscar kao najbolje filmsko djelo godine. Vuk s Wall Streeta je apsolutni favorit.

Još uvijek je otvoreno i pitanje koji će od naslova iz Dolby Theatrea izaći s najvećim brojem nagrada. O tome ovisi daljnje prodavanje nominiranih naslova, budući ugovori producenata i angažmani glumaca i redatelja.

Dodjela Oscara će se održati 2. ožujka, u Hollywoodu, u Dolby Theatreu. Domaćica ovogodišnje ceremonije dodijele nagrada Američke akademije filmskih umjetnosti i znanosti po drugi puta će biti Ellen DeGeneres. Kao i prethodnih godina pratimo sve, od parade na crvenom tepihu do finalnog zbroja nagrada. Događaj možete pratiti putem naših Twitter i Facebook stranica, ili se (u daleko boljoj verziji) družiti na našem live stream chatu gdje ćete biti svoji među svojima.

Što je nekome slatka muka, nama je zabava. Dok će se glumci, redatelji i producenti kameno kesiti i znojiti ispod skupih odijela i svečanih oprava, mi ćemo uz kavu (netko i uz kokice) u tome uživati da bi sutradan ujutro izgledali kao "Working Dead". No, da sve ne bude zalud, pripremili smo i nagrade za one najupornije i najžešće filmofile.

oscars2014

Nagrade su osigurali naši dragi pokrovitelji:

I zato jer ove godine uz našeg novinara i komentatora Mladena Šagovca, cijeli događaj prati svojim podozrivim i oštrim perom živuća legenda, ratnik švenkovskih bespuća, ajatolah Kratkih rezova, i autor najdugovječnijie filmske emisije s ovih prostora gospodin Tonči Bibić.

Oscar Oskar Mladen Šagovac cineplexx live streaming Discovery film i Video noć Oscara tonči bibić kinotv optika kraljević menart menart film chat druženje


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (1)

thormaster 26.02.2014. u 15:19:45 Mene zapravo najvise zanima rasplet u kategoriji sporedne glumice!! U ostalim kategorijama imam jasne favorite, ali se ne mogu odluciti izmedju Lupite Nyong'o i Jennifer Lawrence! 12 godina najboli film, Alfonso redatelj, Mathew glumac, Sandra glumica, Jared sporedni glumac, Her originalni scenarij, 12 godina adaptirani scenarij! S nedjelje na ponedjeljak cemo vidjeti koliko se toga poklopilo kod akademije i mene! :)
Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?