Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Film "Svećenikova djeca" pogledalo 80.000 gledatelja

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 15.01.2013. / Autor: Moj Film Film "Svećenikova djeca" pogledalo 80.000 gledatelja

Nova komedija Vinka Brešana, „Svećenikova djeca“ i dalje nastavlja oduševljavati hrvatsku publiku i rušiti rekorde gledanosti! U samo 11 dana kino distribucije film je u domaćim kinima vidjelo 82.950 gledatelja! To je uvjerljivo najbrži prelazak 80.000 gledatelja nekog domaćeg filma u Hrvatskoj od osamostaljenja! Stoga su producent filma, produkcijska kuća Interfilm i službeni distributer filma, Continental film, ovoga vikenda nagradili jubilarnog 80.000-og gledatelja, točnije gledateljicu.

Svećenikova djeca: Trailer

Riječ je o gospođici Branimiri Špoljarić iz Zagreba koja je jubilarnu 80-tisućitu ulaznicu kupila u kinu Cineplexx City Center one East. Povodom jubileja redatelj filma Vinko Brešan gospođici Špoljarić je uručio i prigodne nagrade: godišnju Cineplexx karticu „Posebni prijatelj“ pomoću koje će u narednih godinu dana gospođica Špoljarić moći besplatno gledati filmove svakoga dana u Cineplexx kinima prema vlastitom izboru (Zagreb, Split ili Osijek) te pet najnovijih hitova izdanih na DVD-u u distribuciji Continental filma. Fotografije svečanog uručenja nagrade možete pronaći u prilogu.

Zbog velike zainteresiranosti domaće publike za film „Svećenikova djeca“ distributer filma Continental film započeo je prikazivati film i u ostalim hrvatskim gradovima koji nemaju multipleks kina - Čakovec, Pula, Sinj, Valpovo i Bjelovar. U sljedećih nekoliko tjedana kino distribucija će se proširiti i na gradove Koprivnica, Knin, Sisak, Daruvar, Novska, Karlovac, Samobor, Kutina, Velika Gorica i mnoge druge.

continental film box office Vinko Brešan cineplexx svećenikova djeca


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?