Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Film "Nedodirljivi" oduševio publiku

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 27.04.2012. / Autor: Moj Film Film "Nedodirljivi" oduševio publiku

Film Nedodirljivi, nakon velikog uspjeha u Francuskoj, nastavlja harati kino blagajnama diljem svijeta, iznad svih očekivanja. Film je naišao na oduševljenje publike i u Hrvatskoj, gdje ga  je  u samo dva tjedna kino distribucije pogledalo više od 22.500 gledatelja.

Film nam daje nešto tako jednostavno, a tako posebno, nešto na što filmaši često zaboravljaju: ljudi trebaju priče. Jednostavne i tople priče , koje bude osnovne emocionalne akorde, najčešće prave reakcije od djetinjstva do starosti koji prate život svakog ljudskog bića: smijeh i suze.

Biti u stanju reći nešto, prodrijeti u um i srce gledatelja koji sjede u kino dvorani, je bez sumnje teško, a Nedodirljivi su uspjeli u tome: gledatelji su se smijali i plakali!

Nedodirljivi: Trailer

Scenaristi i redatelji Eric Toledano i Olivier Nakache prikazali su odnos između dva lika, koji ne bi mogli biti više suprotni u svakom pogledu (fizičkom, psihičkom, socijalnom i generacijskom), a istovremeno  toliko autentični i jedinstveni:  François Cluzet i Omar Sy, prvi mramor, drugi vulkan, čija je interpretacija tako čista i iskrena osvojila najmlađe i najstarije gledatelje. Smijeh uz osobu s invaliditetom, ruganje sudbini koja je nepovratno izmijenila živote, to su temelji ovog neobičnog, čarobnog prijateljstva.

Film je snimljen prema istinitoj priči, njegova iskrena i snažna poruka neće vas ostaviti ravnodušnima.

drama komedija box office blitz nedodirljivi blitz film i video Intouchables


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?